POP top teaser image

Bloempotten

68 resultaten
aanbevolen

68 resultaten

Sfeervolle bloempotten verhogen gezelligheid

Haal de natuur in huis met bloeiende kamerplanten. Zoek je bloempotten voor binnen? In onze shop hebben we bloempotten in alle soorten en maten. De vorm, de grootte, de kleur én het materiaal bepalen de uitstraling die je zoekt. Bekijk onze mooie en decoratieve potten van aardewerk, glas, keramiek, hout en aluminium. Wil je een luxe bloempot voor binnen of zoek je een hoge bloempot voor binnen? Heb je weinig ruimte? Dan is zo'n hoge plantenhanger een prima idee. Verhoog de sfeer in huis met planten op strategische plekken. Met een sierlijke bloempot op de vensterbank is het binnen nog gezelliger. Shop de bloempotten die passen bij jouw smaak, jouw interieur en jouw budget.

Bloempotten voor binnen: van chic tot design

Op zoek naar een luxe bloempot voor binnen? Check het label Bloomingville in onze shop. Hoe vind je die goudkleurige bloempot van metaal? Een regelrechte blikvanger in je woonkamer. Het groene model van Bloomingville is ook heel chic en stijlvol. Zie je die aparte kleurschakering van deze pot? Wil je een bloempot voor binnen en heeft ovaal je voorkeur? Of wil je juist een rond, een vierkant of zeshoekig exemplaar? Wist je dat je onze sierpotten kunt selecteren op kleur, diepte, hoogte en vorm? Bekijk ons keuzemenu en vink jouw gewenste eigenschappen aan. Zo springen je favoriete exemplaren vanzelf op je beeldscherm tevoorschijn. Wil je een bijzondere én grote bloempot om het binnen wat op te fleuren? Bestudeer de sierlijk gevlochten pot van het label Riviera Maison. Dit materiaal bestaat uit de stengels van de waterhyacint en heeft een natuurlijke uitstraling. Verkrijgbaar in meerdere maten. Wil je een design bloempot voor binnen? Hoe lijkt jou een bloempot met een eigen bewateringssysteem? Vul het waterbakje één keer en jouw plant zal zichzelf verder van water voorzien. Handig! Zie ook: vazen en kunstplanten.

Wand bloempot voor binnen: witte maskers van keramiek

Liever een wand bloempot voor binnen? Bekijk de witte maskers van het label PT. Of je nu kiest voor een smal of een breed gezicht: een wandmasker mét plant zal zeker opvallen in je interieur. Zie je het al voor je? Een spierwit masker met groene sprietharen? Visite zal echt even een tweede keer kijken. Zo'n aparte muur bloempot om het binnen gezellig te maken? Ja, doen! De hypermoderne bloempotten van Mica Decorations zijn ook eenvoudig te bevestigen aan muren. Hoe lijkt jou zo'n industriële design bloempot voor binnen aan de wand?

Plantenhangers besparen ruimte

Een hele grote bloempot binnen kan een echte eyecatcher zijn. Met een extra bloempot op de vensterbank is het binnen best huiselijk te maken. Een hoge plantenhanger is ook een leuk en ruimtebesparend idee. Doe wel een echte hangplant in zo'n hoge bloempot binnen: zo kan hij mooi over de rand naar beneden groeien.

Profiteer van onze fijne kortingen

Wil je een muur opvrolijken? Schaf zo'n bijzondere muur bloempot aan om het binnen knus en huiselijk te maken. Jouw bloempot voor binnen moet ovaal zijn? Of zoek je een halfrond of vierkant exemplaar? Vergelijk onze bloempotten, check alle kortingen en ga voor groene gezelligheid!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.