Witte klokken

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Blijf thuis bij de tijd met een witte klok

Een wandklok in wit staat wellicht niet helemaal boven aan je lijst favoriete accessoires voor in huis. Maar je mist een klok zeker als je er geen ophangt in je keuken of woonkamer. Met een uurwerk blijf je namelijk bij de tijd en vraagt geen enkel lid van jouw gezin zich ooit af hoe laat het is. Kies voor een opvallend mooie Karlsson klok in wit of voor een oversized grote witte klok op een saaie muur. Tip: een wandklok in wit staat mooi boven een deurpost. Plaats de klok bij leuke ornamenten op een handige plek in huis, in een ruimte waar je vaak aanwezig bent.

Een witte klok voor elke woonstijl

Een klok in wit en goud voegt een vleugje luxe toe aan de inrichting van je woonkamer of keuken. Houd je van een minimalistische look? Dan hang je jouw nieuwe marmer klok in wit op aan een muur met een lichte kleur. Door te spelen met lichte tinten in huis creëer je een mooie rustige kamer die modern aanvoelt. In onze webshop vind je een klok in zwart wit of een marmer klok in wit die perfect binnen een landelijk ingericht interieur past.

Makkelijk shoppen voor een wandklok in wit

In onze uitgebreide webshop vind je een prachtig assortiment klokken, spiegels, vazen en andere accessoires die je kunt gebruiken om de sfeer in huis te bepalen. Van een minimalistische grote witte klok tot een klok in wit goud of een opvallende klok met een zwart wit print; jouw favoriete klok vind je in onze shop. Bestel jouw nieuwe klok en wij zorgen ervoor dat je hem snel in huis kunt ophangen. Denk ook eens aan het plaatsen van een outdoor klok in je tuin. Zo weet je altijd hoe laat het is wanneer je buiten zit in de warmere maanden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.