Kapstokken

Geen zin in rondslingerende jassen? Dan is een kapstok onmisbaar om je hal opgeruimd te houden. Kies bijvoorbeeld uit kapstokken van Riviera Maison, Bloomingville of BePureHome. Voor de kids zijn er ook leuke kapstokjes van J.i.P zodat ook zij hun jas en rugzak netjes kunnen opruimen.

77 resultaten
aanbevolen

77 resultaten

Kapstok

Eerlijk is eerlijk, over het kopen van kapstokken denk je niet vaak na. Het is een meubelstuk dat vooral nuttig is en waar je over het algemeen niet veel aandacht aan besteedt. Totdat het tijd is voor een nieuwe kapstok. Dan ga je op een rij zetten welke wensen en eisen je hebt, want je wilt naast het functionele aspect ook een mooi design kiezen. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een kapstok kiest waar je met plezier je jassen aan ophangt. Bekijk ons uitgebreide assortiment kapstokken en maak je keuze!

Met haakjes of kleerhangers

Door de jaren heen zijn er verschillende soorten kapstokken ontwikkeld. Dat zie je ook in onze collectie, want je kunt alle kanten op. Wil je bijvoorbeeld een kapstok met haakjes of met kleerhangers? En heb je een voorkeur voor een staande kapstok waar je rondom jassen aan op kunt hangen, of wil je een rechte variant die je aan de muur kunt maken en waar de kledingstukken naast elkaar hangen? Elke kapstok heeft zijn specifieke eigenschappen, dus neem de tijd om te bepalen wat bij jouw smaak past. We hebben ook kapstokken speciaal voor kinderen, zodat je de kleintjes al vroeg kunt leren dat ze netjes hun jas moeten ophangen.

Kies een kapstok uit onze topmerken

We hebben diverse merken voor je beschikbaar als het om kapstokken gaat. Kies bijvoorbeeld voor een kapstok van Zuiver, Woood of House Doctor. Er zit vast en zeker iets voor je tussen. Waar hang jij binnenkort je jas aan op?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.