Plantenhangers

12 Resultaten
Nieuwste collectie

12 Resultaten

Bijzondere manier om je planten te presenteren

Wil je je hangplanten het best tot hun recht laten komen? Dan is een plantenhanger een goed idee. Deze bloempotten met touw kun je gebruiken om je plant op te hangen, bijvoorbeeld onder een plank of aan een haak in het plafond. Dankzij een plantenhanger met pot heb je een bijzondere manier om je planten te presenteren.

Hangers voor je planten van verschillende merken

Er zijn verschillende merken met hangers voor je plant in de collectie. Jouw favoriete plant staat waarschijnlijk prachtig in de metalen plantenhanger van Bloomingville, maar het kan ook zijn dat een plantenhanger in zwart van het woonmerk pt beter bij je interieur en plant past. Ook het merk Dutchbone heeft stijlvolle plantenhangers voor binnen in de collectie. Zo heeft het merk bijvoorbeeld een grote plantenhanger van 47 centimeter hoog in het assortiment die gemaakt is van leer en aluminium.

Koop er nog een paar bij

Een plantenhanger met touw zie je minder vaak dan planten in een staande pot en juist dat maakt een plantenhanger met touw juist zo leuk; het is net even anders! Hang voor een speels effect nog een hangplant in pot met touw op of hang een groepje met hangende planten bij elkaar. De verschillende kleuren en afmetingen van de hangers maken het vrij eenvoudig om dat speelse effect met plantenhangers te creëren.

Ook je andere woonaccessoires bij wehkamp

We kunnen ons zo voorstellen dat je naast hangende planten ook graag een aantal planten op de vensterbank of op de kast wilt zetten. Daarom hebben we bij wehkamp ook allerlei mooie bloempotten in het assortiment. Nog meer buiten naar binnen halen? Dan zijn onze vazen natuurlijk perfect om een prachtige bos bloemen in te zetten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.