Schoenenkasten

Een schoenenkast is perfect om je schoenencollectie netjes op te bergen. Zo houd je ze stofvrij en voorkom je verkleuring. Ondanks een diepte van nog geen 30 cm kun je per vak als snel 6 paar schoenen kwijt. De schoenenkasten passen hierdoor perfect in de hal of berging zonder al te veel ruimte in te nemen.

39 Resultaten
Aanbevolen

39 Resultaten

Schoenenkast

Iedereen die fan is van schoenen zal het herkennen: eigenlijk wil je graag al je schoenenparen bij de hand houden, maar aan de andere kant wil je ook dat ze netjes opgeruimd zijn. Dat zorgt er immers voor dat ze langer mooi blijven en hun levensduur verlengd wordt. Met een schoenenkast heb je een oplossing voor dit probleem. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten, zowel in grootte als in stijl. Daardoor heb je dus alle mogelijkheden om op je gemak de ideale schoenenkast te vinden!

Kasten met kleppen en laden

In de meeste gevallen bestaan schoenenkasten uit een aantal laden, waarin je schoenen kunt opbergen. Daarbij is het aantal schoenen dat je erin kwijt kunt afhankelijk van het soort en de maat. Uiteraard nemen legerkisten maat 47 en sleehakken meer ruimte in dan sneakers die ook nog een beetje meegeven als er andere schoenen tegenaan drukken. Per lade kun je ongeveer rekenen op zes tot negen schoenen die je hierin kunt opbergen. Afhankelijk van de hoeveelheid schoeisel die je op regelmatige basis aandoet, kun je zo dus berekenen hoeveel laden een schoenenkast in jouw geval ongeveer moet hebben.

Kies uit verschillende afwerkingen

Veel schoenenkasten zijn gemaakt van plaatmateriaal, zoals MDF of spaanplaat. De afwerking bestaat meestal uit een folie die de uiteindelijke look bepaalt. Dat kan bijvoorbeeld een eikenfinish zijn, maar ook een effen zwarte of gekleurde variant. Kijk gerust eens rond in ons assortiment en je vindt vanzelf de ideale schoenenkast voor jou!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help