Zwarte kapstokken

27 resultaten
aanbevolen

27 resultaten

Hang je jas aan een zwarte kapstok van wehkamp

Erger jij je ook zo aan al die rondslingerende jassen? Hoor je jezelf vaak zeggen: "jassen horen aan de kapstok!". Shop gauw zo’n mooie kapstok van zwart metaal bij ons en niemand in je gezin vergeet ooit meer een jas aan de kapstok wand in zwart te hangen. Onze zwart stalen kapstok is een ware eyecatcher in huis. Die kan je gewoon niet voorbijlopen.

Niet alleen in de gang

Een kapstok in mat zwart misstaat zeker niet bij je entree. Je gasten weten meteen waar ze hun jas kwijt kunnen. Een kapstok in zwart hout is niet alleen praktisch in de gang. In de slaapkamer hang je je badjas eenvoudig aan het haakje van je kapstok in zwart design. Ook riemen of sjaals hang je aan de kapstok wand in zwart. Zo ziet alles er overzichtelijk uit. In de badkamer vindt je handdoek een plekje aan de kapstok in mat zwart. In de keuken hang je je theedoeken en keukenhanddoeken aan de kapstok in zwart hout. Nooit meer rondslingerende handdoeken.

Een staande kapstok in zwart of een wandkapstok

Een staande kapstok in zwart kan zeker in een grote ruimte een mooie ruimteverdeler zijn. Bovendien is zo’n vrijstaande kapstok flexibel te verplaatsen. Gooi jij je inrichting nog weleens om? De staande kapstok beweegt graag met je mee. Een wandkapstok neemt weinig ruimte in. Hang er twee op verschillende hoogten, zodat je kinderen bij hun eigen kapstok kunnen.

Er valt wat te kiezen bij wehkamp: beugels en haken

Waar de een absoluut een zwarte haken kapstok wil, omdat de jassen anders toch maar van de hanger vallen, vindt de ander een kapstok in zwart metaal met een beugel fijner. Hier hang je de jassen op met een kledinghanger. Zo komen er geen kreukels in je jassen. Deze kapstok in zwart design is ook fijn om in de slaapkamer blouses of overhemden aan op te hangen.

Een ontwerp voor elke smaak

Niet alleen heb je bij ons volop keus in soorten kapstokken. Ook in modellen is er heel wat te kiezen. Wij hebben zwarte houten kapstokken, maar ook een kapstok in zwart design of een kapstok in industrieel zwart. Deze combineren allebei verrassend goed met een gietvloer, maar ook bij een terrazzovloer zullen ze geweldig staan. Een kapstok van zwart metaal is eenvoudig schoon te maken. Een houten zwarte haken kapstok geeft een warme sfeer.

Nog meer handige opbergers

Wil jij je hele gang een opknapbeurt geven en eindelijk al die losse spullen uit de weg hebben? Kijk eens naar onze handige opbergmanden. Als je deze naast de zwarte kapstok zet, bieden deze manden plek aan sjaals, mutsen en andere accessoires.

Ontdek onze zwarte kapstokken in de sale

Houd regelmatig onze aanbiedingen in de sale in de gaten. Zo scoor je voor je het weet een zwart stalen kapstok tegen een heel aantrekkelijk prijsje. De aanbiedingen wisselen regelmatig. Elke keer zijn er andere modellen in de sale.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.