Playmobil speelgoed

64 Resultaten
Nieuwste collectie

64 Resultaten

Eindeloos veel speelplezier met Playmobil speelgoed

Al decennia lang spelen kinderen graag met Playmobil. En dat is niet voor niets! Met de verschillende speelfiguren en sets boots je de leukste en meest spannende avonturen na. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van al het moois dat Playmobil voor je in petto heeft. Bekijk het aanbod en kies je favoriete set.

Beleef de mooiste avonturen met verschillende sets

Playmobil werkt met verschillende thema's en sets. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je eigen stad samenstellen met ziekenhuis speelgoed van Playmobil. Natuurlijk mag aan de stad met speelgoed van Playmobil de politie niet ontbreken. Voeg daaraan Playmobil brandweer speelgoed toe en er kan de bewoners van jouw Playmobil stad niets meer gebeuren. Er zijn nog veel meer verschillende thema's binnen het aanbod. Denk hierbij aan Family Fun, City Life, Wild Life, Fairies, Wild Life en Country. Binnen de Country serie koop je bijvoorbeeld paarden speelgoed van Playmobil. Ook is er een ruim aanbod van waterspeelgoed. Maak bijvoorbeeld je eigen waterspeelpark met zwembaden en spannende glijbanen of kies voor een van de boten met motor om mee in bad te spelen.

Speelgoed van Playmobil bestellen bij wehkamp

Natuurlijk koop je speelgoed van Playmobil bij wehkamp. Je hebt een duidelijk overzicht van het ruime aanbod en door de zoekfilters te gebruiken, is de keuze zo gemaakt. Selecteer hier de kenmerken waar je Playmobil aan moet voldoen, zoals de leeftijd waarvoor het geschikt moet zijn en of de set specifiek voor jongens of meisjes is. Er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Heb je last minute nog een cadeautje nodig? Plaats dan vandaag je bestelling en dan heb je het de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help