LEGO City speelgoed

Ontdek deze stoere lijn van LEGO. Van politie en brandweer tot allerlei coole voertuigen en karakteristieke gebouwen waarmee uren kan worden gespeeld. Met LEGO City hebben kinderen uren speelplezier. LEGO City biedt een wereld van vrijwel onbegrensde variatie en kostelijke speelmogelijkheden.

53 resultaten
aanbevolen

53 resultaten

Beleef de wildste avonturen in LEGO City

Ontdek deze stoere lijn van LEGO. Van politie en brandweer tot allerlei coole voertuigen en karakteristieke gebouwen waarmee uren kan worden gespeeld. Met bouwsets van LEGO City hebben kinderen uren speelplezier. LEGO City speelgoed biedt een wereld van vrijwel onbegrensde variatie en kostelijke speelmogelijkheden. LEGO is meer dan alleen bouwspeelgoed. Het prikkelt de fantasie van kinderen en is enorm goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Bekijk direct het ruime aanbod bij wehkamp en maak je keuze.

Een ruim aanbod van LEGO City sets

De LEGO City politie zorgt in samenwerking met de brandweer van LEGO City dat alle inwoners van de LEGO stad zich aan de regels houden. Met De LEGO City trein heb je ook eindeloos veel speelplezier. Bouw je eigen treinspoor en laat de trein automatisch rijden met de meegeleverde afstandsbediening. Een stad is niet compleet zonder echte haven waar LEGO City boten varen om toeristen en goederen over het water te vervoeren. De LEGO City sets zijn makkelijk te combineren met andere sets van LEGO.

LEGO City in de aanbieding kopen bij wehkamp

Aan keuze in LEGO City speelgoed is bij wehkamp geen gebrek. Ga er rustig voor zitten om het hele aanbod op je gemak te bekijken of gebruik de zoekfilters om je zoekduur aanzienlijk te verkorten. Je selecteert hier kenmerken zoals de leeftijdscategorie en het budget dat je voor het bouwspeelgoed hebt. Er verschijnt vervolgens direct een bijpassend aanbod op je scherm. Heb je op het laatste moment nog een leuk cadeautje nodig? Plaats dan vandaag nog je bestelling en wij zorgen ervoor dat deze de volgende dag al bij je wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.