VTech speelgoed

97 Resultaten
Aanbevolen

97 Resultaten

VTech speelgoed: leuk, leerzaam en kleurrijk

Speelgoed van VTech is enorm leuk en leerzaam speelgoed, al voor net na de geboorte. Het merk staat bekend om haar speelgoed met vrolijke kleuren, opvallende vormen en grappige muziekjes en andere geluiden. Of je nu babyspeelgoed zoekt om de ontwikkeling te stimuleren of knuffels kopen wilt; VTech biedt je een ruime selectie aan speelgoed. Al dat leuke speelgoed van VTech koop je natuurlijk online bij wehkamp. Bekijk het ruime aanbod, maak je keuze en plaats direct je bestelling.

Verschillende soorten speelgoed van VTech

Er zijn enorm veel verschillende soorten speelgoed van VTech te koop. Denk aan elektronisch speelgoed, babyspeelgoed, educatief speelgoed, knuffels en muzikaal speelgoed. Bekijk ook zeker de mooie sets waar je eindeloos mee kunt combineren. Speelgoed van VTech Toet Toet is hierbij een heel mooi voorbeeld. De Toet Toet set kan heel goed gecombineerd worden met de vrolijke VTech Zoef Zoef dieren. Duikelen, draaien en wiebelen? Dat kan allemaal met de vrolijke figuurtjes van VTech Zoomizooz. Speciaal voor de allerkleinsten is er de lijn van VTech baby. Denk hierbij aan VTech Mijn Eerste 100 Woordjes, waarbij je de spraak van je kindje stimuleert. Ook is er veel speelgoed van VTech om daarmee de fijne motoriek te stimuleren. De vormenstoof van VTech is hier een prachtig voorbeeld van. Kijk hierbij vooral naar de Vormenpret Picknick. Ook de activiteitenkubus is enorm leuk om je kindje bezig te houden, terwijl het ondertussen de motoriek oefent. Draai, druk en plaats de vormen door de juiste openingen en zo wordt de motoriek en oog-handcoördinatie geoefend.

VTech speelgoed bestellen bij wehkamp

Voor het mooiste speelgoed voor de meest uiteenlopende leeftijden ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Pak wat drinken, ga er even lekker voor zitten en bekijk het ruime aanbod bij wehkamp in de online shop. Geen tijd of zin om het aanbod rustig te bekijken? Dan maak je gewoon gebruik van de handige zoekfilters die we voor je hebben klaargezet. Je kunt hier heel eenvoudig de kenmerken selecteren waar het speelgoed aan moet voldoen. Denk aan de leeftijdscategorie en de merklijn, zoals Toet Toet auto's. Na het selecteren van de kenmerken wordt er direct een bijpassend aanbod getoond. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.