L.O.L. Surprise! speelgoed

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Laat je verrassen met LOL Surprise speelgoed

LOL is hét speelgoed van nu waar ieder kind van spanning van op het puntje van de stoel zal zitten. De naam verraadt het immers al: iedere keer weer zal het openen van je LOL Surprise speelgoed een verrassing zijn. Voor een ruim aanbod van dit super leuke speelgoed ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Wil je dan ook LOL OMG Dolls kopen, of kies je voor een van de andere speelfiguren, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Bekijk direct het ruime aanbod en maak je keuze.

Diverse soorten LOL speelgoed

Het speelgoed van LOL is heel divers. Van buitenspeelgoed tot knutselspulletjes, speelfiguren en poppen; LOL heeft het allemaal. Met de LOL Glamper heb je bijvoorbeeld vier verschillende speelmogelijkheden in één model. Je speelt hier met een auto, huis, catwalk en zwembad in een glamper. De LOL poppen en OMG poppen kunnen hier mee gecombineerd worden. De LOL Surprise Remix poppen staan klaar om jouw leven te rocken. Deze poppen staan ieder voor een eigen muziekgenre, zoals pop, r&b, hiphop, country of rock. Let ook vooral op de leuke kapsels van de poppen.

Nog meer speelplezier met LOL Surprise OMG

Wil je een LOL pop in het groot, dan is de nieuwe lijn LOL Surprise OMG wat je zoekt. Deze poppen zijn qua lengte het best te vergelijken met een Barbie. De pop is verpakt in een pashokje waar je steeds weer een nieuwe outfit kunt uitproberen. Net als met iedere LOL pop beleef je veel plezier aan het uitpakken en de verrassingen die je hierbij tegenkomt.

LOL OMG Dolls kopen bij wehkamp

LOL is een regelrechte hit, een rage van de bovenste plank. Enorm leuk om te geven of andere kinderen blij mee te maken. Ga er dan ook even rustig voor zitten om je speelgoed van LOL met zorg uit te kiezen. Heb je geen tijd of zin om alles op je gemak te bekijken? Dan gebruik je gewoon de handige zoekfilters op de website om snel een keuze te maken. Ook voor je aankopen op het laatste moment ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld morgen nog een leuk cadeau nodig? Plaats dan vandaag je bestelling en wij regelen de rest.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help