LEGO Star Wars speelgoed

Met LEGO Star Wars komen kinderen alle bekende en geliefde ruimteschepen en personen uit de fantastische Star Wars saga weer tegen - en misschien ook een paar geheel nieuwe. Met de karakteristieke LEGO Star Wars sets bouwen kinderen hun eigen melkwegstelsel vol spannende avonturen - alleen de fantasie zet de grenzen. Iedere LEGO doos bevat suggesties voor activiteiten, voor urenlang spelplezier.

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Lego Star Wars

De naam zegt het al, LEGO Star Wars is gebaseerd op de gelijknamige films. LEGO Star Wars bestaat sinds 1999 en is een van de eerste officiële licenties van LEGO. Met de producten van LEGO Star Wars kunnen kinderen met hun favoriete ruimteschepen en personages spannende avonturen beleven uit de Star Wars saga. Met LEGO Star Wars bouw je de stoerste ruimteschepen en machines. Bovendien vind je binnen deze productlijn jouw favoriete personages die je zelf kunt nabouwen.

Scènes naspelen met LEGO Star Wars

Met de producten van LEGO Star Wars kunnen kinderen hun favoriete scènes naspelen uit de Star Wars film. Bouw stoere gevechtsvliegtuigen en ruimteschepen en ga het gevecht in de ruimte aan. Binnen de productlijn van LEGO Star Wars komen belangrijke personages uit de Star Wars film voor. Denk aan Darth Vader, Rey en Boba Fett. LEGO Star Wars bevat alle elementen om uren speelplezier te beleven.

Van LEGO City tot LEGO Technic

Ook als je niet zo’n fan bent van Star Wars zijn er genoeg andere LEGO thema’s. Bouw bijvoorbeeld een complete stad met de producten van LEGO City. Ga jij liever op avontuur met jouw LEGO vrienden? Bekijk dan eens de producten van LEGO Friends. Ben jij wel te porren voor uitdaging? Ga dan eens aan de slag met LEGO Technic.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.