LEGO Duplo bouwsets

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

LEGO DUPLO: speelplezier voor kinderen vanaf een jaar

Bouwspeelgoed of ander speelgoed waarmee kinderen zelf moeten uitpuzzelen hoe ze ermee aan de slag kunnen gaan, heeft een educatieve functie. Dat leren absoluut niet saai hoeft te zijn, bewijzen de makers van speelgoed als de DUPLO basis set al lange tijd. Ruimtelijk inzicht, het herkennen van vormen, dieren en kleuren, met bouwspeelgoed gaat er een wereld open voor kinderen in de leeftijd vanaf ruim een jaar oud.

Voorbeelden van LEGO DUPLO speelgoed

Niets spreekt de kleinste kinderen zo tot de verbeelding als kleurrijk speelgoed dat uitnodigt tot stapelen, kantelen en bouwen. Met een kant-en-klare LEGO Disney DUPLO set of met een bouwset van DUPLO in een thema dat het kindje aanspreekt, vermaakt jouw kroost zich urenlang. Als ouder of verzorger van het kind is het leuk om samen op de grond of aan tafel aan de slag te gaan. Doe jij het voor? Dan maak je handig gebruik van het kopieergedrag van het kindje en leer je jouw kind spelenderwijs zelf aan de slag te gaan én trots te zijn op de bouwsels die kunnen worden gemaakt met bijvoorbeeld een kleurige LEGO DUPLO Dino bouwset!

Stimuleer het kind spelenderwijs

Buitenspeelgoed, spelletjes voor binnen en voor buiten en een DUPLO auto set of een andere uitgebreide set DUPLO bouwstenen; creatief speelgoed heeft vaak de voorkeur boven ander speelgoed. Wil je jouw kind vanaf 1 jaar oud stimuleren tot creatief bezig zijn, meer bewegen en het kind leren zichzelf goed te kunnen vermaken? Kies dan voor een DUPLO voertuigen set of voor een leuke set met dieren in alle kleuren van de regenboog.

Makkelijk shoppen voor hoogwaardig speelgoed

Ben je op zoek naar een cadeautje, een verrassing voor onder de boom of zomaar een presentje? Bekijk dan ons assortiment DUPLO speelgoed in de webshop. Jouw DUPLO voertuigen set (of een andere DUPLO set) wordt snel voor je bezorgd. Achteraf betalen? Dat is bij ons geen probleem.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help