LEGO Disney Princess speelgoed

Met LEGO Disney kunnen meisjes scènes uit hun favoriete sprookjes bouwen en naspelen. Met de prinsessen Assepoester, Ariel, Merida en Rapunzel in prachtige kleding, voor spannende verhalen vol romantiek, heldenmoed en avontuur. LEGO Disney bevat alle elementen voor het nabouwen van klassieke sprookjes. Ontdek snel deze sprookjesachtige lijn van LEGO!

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

LEGO Disney

Jouw kind verslindt de ene na de andere Disneyfilm en droomt dagelijks over de stoere en sierlijke prinsessen. Jij zoekt een manier om hem of haar actief bezig te houden en eens naar iets anders dan een scherm te laten kijken. Liever zie jij je kleine zelf mooie verhalen verzinnen en werelden creëren. De mooie speelsets van LEGO Disney zijn voor jullie beiden een uitkomst. Hiermee kan je zelf een hele Disney scène bouwen en vervolgens avonturen spelen met de Disney figuurtjes.

LEGO sets voor iedere Disney liefhebber

Disney heeft veel films en de meeste kids hebben zo hun favorieten. Gelukkig is het LEGO Disney assortiment lekker divers, waardoor er vast een voor je kind bij zit. Laat hem of haar mooie sprookjeskastelen bouwen voor Assepoester of Doornroosje. Kies voor een onderwaterwereld met Ariël of een IJspaleis met Prinses Elsa. Of spaar ze gewoon allemaal en maak een heel nieuw verhaal.

Populaire Disney prinsessen in een LEGO jasje

Al tientallen jaren staan Disney en LEGO garant voor urenlang speelplezier. Stimuleer het technisch inzicht van je kind met LEGO en de verbeelding met Disney, of kies voor een set waarin beide samenkomen. De LEGO Disney speelsets zijn fleurig en fantasierijk. Bekijk ook eens de LEGO Super Heroes collectie bij wehkamp en haal nog meer kinderhelden in huis.

Voor 23:59 uur LEGO Disney bestellen bij wehkamp is morgen genieten van die blije snoetjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.