POP top teaser image

LEGO Duplo speelgoed

Met LEGO kun je alles maken. En met LEGO Duplo ook. Van een boerderij tot een circus en van een dierentuin tot een prinsessenkasteel. Met de vrolijk gekleurde stenen van LEGO Duplo kunnen peuters uren zoet zijn. Goed voor de fijne motoriek, en bovendien leren ze ook nog eens van alles over dieren, treinen, kastelen en meer. Bekijk hier de Duplo shop-in-shop

32 Resultaten
Aanbevolen

32 Resultaten

LEGO DUPLO

Met LEGO Duplo zijn de kinderen wel even zoet. Zo kan je kindje treinen in elkaar zetten en het hele land doorreizen met de treintjes. Of je kindje gaat met de graafmachine over de bouwplaats om de zware blokken te verplaatsen voor de verbouwing. Met LEGO Duplo kun je het niet zo gek bedenken of je kunt het ermee maken. Ook voor meisjes is er een heleboel te ontdekken! Zo heb je bijvoorbeeld Sofia het prinsesje en Mickey en Minnie Mouse. Maak nieuwe vrienden met LEGO Duplo.

Duplo: een eerste kennismaking met LEGO

De Duplo stenen zijn als het ware een soort introductie naar de wereld van LEGO bouwspeelgoed. Je leert met de Duplo stenen al hele mooie dingen in elkaar te zetten. Speciaal voor de kleinste handjes zijn de Duplo stenen twee keer zo groot als gewone LEGO stenen en vrolijk gekleurd. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat jonge kinderen gevaar lopen. Met de Duplo stenen worden leerprocessen spelenderwijs gestimuleerd, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het hartstikke leuk is om mee te spelen!

Duplo voor iedereen

Op iedere LEGO Duplo verpakking is duidelijk aangegeven voor welke leeftijd het speelgoed geschikt is. Zo heb je LEGO Duplo al vanaf 1,5 jaar. LEGO Duplo heeft deze leeftijdsvoorschriften in verband met veiligheid voor je kindje, zo kunnen kleine onderdelen gevaarlijk zijn wanneer je kindje iets jonger is.

Na Duplo een stapje verder

Ben je op zoek naar LEGO voor oudere kinderen? Bekijk dan een de andere lijnen van LEGO, zoals LEGO City, LEGO Friends of LEGO Ninjago

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.