Barbie speelgoed

Barbie is er voor jouw kleine prinses. Samen met Ken, haar vriendinnen en huisdieren beleeft ze de leukste avonturen. Zo gaat Barbie graag hippe kleding shoppen, maar geniet ze ook van een avondje relaxen op de bank in haar Malibu huis. Met Barbie raak je niet uitgespeeld en is uren speelplezier te beleven.

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Barbie speelgoed

Heeft jouw dochter ook een grote een fantasiewereld? Een wereld waarin ze woont in een droomkasteel en de mooiste jurken draagt? Met Barbie maak je deze fantasie werelijkheid! Met Barbie raak je niet uitgespeeld.

Barbie: een voorbeeld voor meiden

Barbie is zo’n vrouw die alles lijkt te kunnen. Ze heeft oog voor mens en dier en een goed gevoel voor mode. Ze ziet er mooi uit met haar mooie blonde haar en doet graag gezellige dingen met haar vriendinnen of vriend Ken. Met Barbie kan jouw dochter haar dromen naspelen en realiseren, zoals leven als een prinses of werken in een dierenkliniek. Het assortiment van Barbie is erg uitgebreid. Denk aan Barbie auto’s, keukens en paarden. Ook is Barbie er in allerlei soorten en maten: van prinses tot fashionista tot curvy.

Barbie’s wondere wereld

Met Barbie kan je dochter zelf verhalen bedenken en naspelen. Het droomkasteel van Barbie geeft haar uren speelplezier. Maar ook het kiezen van outfits en het lopen van een modeshow zorgen voor uren vermaak. Het leukste is natuurlijk om met meerdere Barbie poppen te spelen. Breid de collectie daarom uit met Ken en Barbie's vriendinnen. Zo kan je dochter samen met haar vriendinnetjes de leukste avonturen beleven.

Barbie online bestellen

Weet jij al welke Barbie met bijbehorende accessoires gaat bestellen? Bij wehkamp kan dat eenvoudig en snel. Bestel je Barbie voor 23:59 uur en je hebt haar morgen in huis. Bevalt het product niet dan kan je eenvoudig retourneren. Kan je toch niet de Barbie vinden die je zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment poppen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help