LEGO Creator speelgoed

Met LEGO Creator kunnen kinderen onbeperkt modellen van gebouwen en voertuigen maken. Er zijn auto's, vliegtuigen en zelfs super-coole strandhuizen, allemaal in vrolijke LEGO kleuren die de fantasie van kinderen stimuleren. Dankzij het 3-in-1 bouwsysteem kunnen alle modellen worden omgebouwd tot iets heel anders, waarmee dan weer nieuwe avonturen te beleven zijn.

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

LEGO Creator

De naam van deze serie zegt eigenlijk al genoeg: LEGO Creator is vooral bedoeld voor kinderen die het bouwen van sets leuker vinden dan ermee spelen. De verschillende dozen uit deze serie bestaan bijvoorbeeld uit diverse huizen, maar ook auto’s en vrachtwagens en zelfs dieren. LEGO Creator bestaat sinds 2001, maar pas in 2011 kwamen er ook minifiguurtjes bij sommige bouwsets. Hoe groter de set is die je koopt, des te ingewikkelder is het om hem in elkaar te zetten. Het merendeel biedt je echter waar voor je geld doordat ze ‘3-in-1’ zijn. Met één set LEGO Creator kun je drie verschillende bouwwerken maken. Zo blijf je aan het bouwen! Kijk in ons uitgebreide assortiment voor de mooiste dozen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Want op wehkamp kun je bouwen!

Voorbeelden van LEGO Creator

Bouwfanaten kunnen zich uren vermaken met de sets van LEGO Creator. Bijvoorbeeld met de transporthelikopter die enorme motoren, echt draaiende rotors, een werkende achterklep en een inklapbaar landingsgestel heeft. Als je wilt, kun je er ook een watervliegtuig of een stoere veerboot van maken. Hou je meer van bosdieren? Maak dan een guitig bosaapje, teddybeer of eekhoorn met LEGO Creator. De aap kan zijn mond, wenkbrauwen, ogen, armen, benen en staart bewegen, terwijl de toekan die erbij zit een veelkleurige bek, beweegbare staart en vleugels heeft. Een andere topper uit de collectie is het 3-in-1 huis aan zee van LEGO Creator. Je kunt er ook een huis met strandhut of een leuk vakantieappartement van maken. De set is inclusief surfer minifiguur, zeemeeuw, krab en vis, maar ook een reddingsboei, surfplank, barbecue, zandkasteel en zelfs een golf. Geweldig toch?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.