LEGO Ninjago speelgoed

LEGO Ninjago is gebaseerd op een succesvolle tv-serie met dappere ninja's die strijden tegen gevaarlijke schurken die hun wereld dreigen te verwoesten. Er zijn uren plezier te beleven aan de herkenbare figuren, en de Spinjitzu game spelen met vrienden biedt een sociale belevenis. De interessante en kleurige LEGO sets voeden de fantasie en stimuleren de ontwikkeling. Bekijk snel ons volledige LEGO Ninjago collectie.

30 Resultaten
Aanbevolen

30 Resultaten

LEGO Ninjago

De schurken van het kwaad hebben een plan bedacht om de wereld te verwoesten. Stap de wereld van LEGO Ninjago binnen en versla het kwaad met ninja’s, draken, zwaarden en bijzondere voertuigen. Versla de schurken en red de wereld met LEGO Ninjago.

Heel veel verschillende LEGO Ninjago bouwpakketten

Wij bieden veel LEGO Ninjago bouwsets aan. Elk bouwpakket zit vol met avontuur. Stap de wereld in van LEGO Ninjago en beleef uren aan speelplezier vol met actie, spanning en epische avonturen. Kan jij de wereld van haar ondergang redden door de schurken te verslaan? Bouw de draak, voertuigen en kastelen en ga het avontuur vol spanning en actie aan om de schurken te verslaan en de wereld te redden.

De wereld van LEGO Ninjago

Nodig je vrienden uit om samen het avontuur aan te gaan in LEGO Ninjago. Speel je liever als schurk, probeer dan je vrienden te verslaan die de wereld willen redden. Ben je uitgespeeld, moedig dan je favoriete helden aan in de LEGO Ninjago film of bekijk de serie. Er zijn wel zeven seizoenen! Misschien wel veel leuker: neem zelf de controle over jouw helden in de LEGO Ninjago game en versla het kwaad. Na het zien van de film kan je de scènes zelf naspelen met je eigen LEGO Ninjago bouwsets. Kan je niet wachten om het avontuur aan te gaan? Bestel dan vandaag voor 23:59 uur en je kan morgen gelijk beginnen met jouw eigen Ninjago avontuur.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.