LEGO Friends speelgoed

LEGO Friends zal vrijwel ieder meisje aanspreken. De serie combineert klassiek LEGO bouwspeelgoed met scènes uit alledaagse leven. De sets zijn opgebouwd rond vijf goede vriendinnen, elk met een eigen, unieke persoonlijkheid, die wonen in een mooie stad met allerlei dieren om te verzorgen, winkels om te bezoeken en huizen om in te wonen.

39 resultaten
aanbevolen

39 resultaten

Lego Friends

Beleef de leukste avonturen met jouw vriendinnen van LEGO Friends! Stephanie, Mia, Olivia, Andrea en Emma zijn beste vriendinnen en wonen in Heartlake City. Samen met jou willen ze de wereld een stukje mooier maken!

Beleef avonturen met LEGO Friends

De LEGO Friends lijn richt zich op speciaal op meiden tussen de 6 en 12 jaar. Met de producten van LEGO Friends zijn scènes uit de alledaagse praktijk te bouwen. Denk aan een vriendschapshuis, ziekenhuis en supermarkt. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. Dit kan door te relaxen in de jacuzzi van het vriendschapshuis. Maar je kan natuurlijk ook op stap gaan! Wat dacht je van een dagje naar een pretpark, sporten in het sportstadion of zwemmen in het zwembad. Met LEGO Friends zijn er mogelijkheden genoeg.

Met jouw LEGO Friends vriendinnen is het nooit saai! Terwijl jij met je vriendinnen van LEGO Friends speelt, moet je namelijk altijd alert blijven! Het kan zomaar gebeuren dat er een alarm afgaat en je op missie moet. Start het televisiescherm, bekijk wat de geheime missie is en ga er snel vandoor!

LEGO voor jongere kinderen

Is de reguliere lijn van LEGO Friends nog iets te moeilijk? Er is ook een LEGO Friends Junior lijn beschikbaar. Deze lijn richt zich op de kinderen van 4-7 jaar en vormt een prima start voordat je met de reguliere LEGO aan de slag gaat. De sets van LEGO Juniors bevatten kant-en-klare onderdelen en de elementen zijn genummerd, zodat de juiste stenen gemakkelijk gevonden kunnen worden.

Is ook dit nog iets te hoog gegrepen? Bekijk dan de producten van LEGO DUPLO waarmee zelfs de kleinste bouwers de mooiste torens, boerderijen en kastelen bouwen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.