home

LEGO Classic speelgoed

Met LEGO Classic speelgoed kan de creatieve ontwikkeling van kinderen worden gestimuleerd. Fantasievol bouwen en spelen gaat heel gemakkelijk met de vrolijk gekleurde, veelzijdige LEGO stenen. Iedere ...

11 resultatensorteren op
aanbevolen

Lego Classic

Wanneer je met Lego speelt, raakt er nog wel eens een blokje weg. Of je komt bij het bouwen van een prachtig kasteel ineens blokjes in de perfecte kleur tekort. Dan kan je het bouwwerk afbreken en opnieuw beginnen. Maar dan wordt het bouwwerk niet precies zoals je in het hoofd hebt. Daarom is er de collectie van Lego Classic met losse bouwmaterialen.

Gesorteerd op kleur

Met Lego Classic haal je alles in huis voor eindeloos bouwplezier met Lego. De Lego Classic kleurensets, bijvoorbeeld, bevatten blokjes in verschillende formaten, maar wel in dezelfde kleuren. Zo is er een hele set met blauwe blokjes, maar ook een inspiratieset met alleen oranje of roze. In de collectie van Lego Classic is een inspiratiekit met wielen opgenomen en er zijn verschillende kleuren bouwplaten te vinden. Ook op kleur gesorteerd. Dat wordt met nog meer plezier bouwen.

Mixen met je favoriete Lego-serie

Het fijne aan de serie Lego Classic is dat hij heel gemakkelijk samengaat met alle andere Lego-series. Het is zeg maar de basic-collectie van Lego. Of je nu bouwplaten nodig hebt om je Lego City uit te breiden of roze blokjes gaat gebruiken voor een elfenhuis, je vindt het in de collectie van Lego Classic.

Morgen lekker bouwen

Bestel vandaag nog je basiselementen voor al je Lego-bouwwerken van Lego Classic en je kan de volgende werkdag al aan de slag. Vanaf 20.- betalen wij de verzendkosten.