Sylvanian Families speelgoed

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Sylvanian Families voor eindeloos veel speelplezier

Is je kind een echte dierenliefhebber met heel veel fantasie? Dan zijn de speelgoedfiguren van de Families van Sylvanian precies waar jouw kind blij van wordt. Stel je eigen familie samen met de leukste speelfiguren. Geniet van de leuke diertjes, stuk voor stuk met de schattigste gezichtjes. Bekijk het ruime aanbod van deze leuke speelfiguurtjes bij wehkamp en vorm een eigen Villages met een familie van Sylvanian.

Verschillende soorten speelgoed van de Families van Sylvanian

Speelgoed van dit merk omvat een heel divers aanbod. Begin met een prachtig Sylvanian Families huis en voor de kinderen van de familie een Sylvanian Familie boomhut. Natuurlijk mag een voertuig niet op de oprit ontbreken. Zo reist jouw familie heel eenvoudig naar een andere familie. Is je plan een grote of rijke familie samen te stellen, kies dan voor een Sylvanian Families landhuis. Het landhuis kan op verschillende manieren worden aangepast. Door bijvoorbeeld een slaapkamer en een deel van het dak te verwijderen en op het dak te plaatsen, maak je van een landhuis met twee verdiepingen een landhuis met drie verdiepingen. Ook qua bewoners heb je een ruime keuze, zoals de familie Nachtkat en opa en oma Chocoladekonijn.

Sylvanian Families speelgoed kopen bij wehkamp

Voor de leukste sets van dit merk ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Bekijk het ruime aanbod op je gemak en maak je keuze. Geen tijd of zin om heel uitgebreid te winkelen? Bij wehkamp hebben we aan alles gedacht en daarom gebruik je de zoekfilters om de zoekduur aanzienlijk te verkorten. Selecteer hier de kenmerken waar je speelgoed aan moet voldoen, zoals de leeftijdscategorie. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze de volgende dag in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.