POP top teaser image

Blond Amsterdam borden

15 Resultaten
Nieuwste collectie

15 Resultaten

Een Blond Amsterdam bord van wehkamp: daar vrolijk je van op

Je kent ze vast wel, die vrolijke dinerborden van Blond Amsterdam. Je herkent de servieslijn van Blond Amsterdam meteen aan de kletsende meisjes, veel roze en de kleurrijke en grappige illustraties. Hoe chagrijnig je ook bent, de borden van Blond Amsterdam toveren meteen een glimlach op je gezicht. Bij wehkamp houden we ook wel van wat vrolijkheid. De twee creatieve dames achter dit merk zijn opgeleid aan de kunstacademie en dat is terug te zien in de ontwerpen. Ze tekenen bijna alle ontwerpen zelf met de hand.

Voor elk moment een Blond Amsterdam bord

Je kunt je dag niet beter beginnen dan met een ontbijtje op je Blond ontbijtbord. Je eten smaakt zo toch veel lekkerder? Ook je kinderen vinden de illustraties op hun Blond ontbijtbord prachtig. Zelfs zij eten zonder klagen hun bordje leeg. Is het bord leeg, dan komen die leuke tekeningen weer tevoorschijn. Een Blond Amsterdam pastabord vrolijkt je tafel op. Een Blond Amsterdam pastabord staat geweldig in een open servieskast. Combineer de dinerborden van Blond Amsterdam met de Blond Amsterdam diepe borden in je glazen kast. Het geeft een hele vrolijke uitstraling aan jouw keuken of eethoek. Voor elke maaltijd is er een geschikt bord. De ontwerpen zijn allemaal in dezelfde stijl, dus je kunt heerlijk mixen en matchen.

Ontdek de complete servieslijn van Blond Amsterdam bij wehkamp

Ben jij druk aan het sparen om de complete servieslijn van Blond Amsterdam bij elkaar te krijgen? Bij ons vind je niet alleen de Blond Amsterdam diepe borden. Heb je die leuke tafelkleden al ontdekt? Een mok is leuk om cadeau te geven, zoals de mok speciaal voor de juf of voor opa.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help