Trampolines

Trampolines heb je in allerlei soorten en maten. Van een trampoline op poten tot een ingraaftrampoline, rond of rechthoekig en in diverse kleuren. Bij ons vind je een groot assortiment trampolines in verschillende formaten. Ga je voor extra veiligheid? Kies dan voor een trampoline met een veiligheidsnet. Je kunt er ook voor kiezen om een trap bij de trampoline te plaatsen.

173 Resultaten
Nieuwste collectie

173 Resultaten

Trampolines

Er is heel wat meer te beleven op trampolines dan alleen maar op en neer springen. Dat zal elk kind je weten te vertellen. En feitelijk hebben ze daar gelijk in, want trampolinespringen is niet voor niets sinds 2000 een Olympische sport. Een trampoline is in principe gewoon een verend doek dat met springveren vastgemaakt is aan de rand. Wist je dat je hoger kunt springen als deze veren groter zijn? Ook het springcomfort is afhankelijk van het type veren dat verwerkt is in de verschillende trampolines. Gelukkig hebben wij tientallen verschillende varianten voor je om uit te kiezen. Je ziet vanzelf de verschillen en zo kom je automatisch uit bij de ideale trampoline voor jouw kinderen. En misschien ook wel een beetje voor jezelf…

Ronde en ovalen trampolines

De meeste trampolines zijn geschikt voor een belasting tot 100 kilogram. Er kunnen dus meerder kinderen tegelijk op springen, hoewel dit de veiligheid vaak niet ten goed komt. Wil je trouwens voor een extra veilig springfestijn zorgen, dan kun je de trampoline ingraven, zodat de kinderen niet zo’n eind vallen als ze per ongeluk naast het doek terechtkomen. Of je koopt een veiligheidsnet dat ze tegenhoudt. Ook die hebben we voor je, net als verankersets, trappen, beschermhoezen en losse trampolineranden. Er zijn overigens ronde en ovalen trampolines. Welke het fijnst springt, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Merken als EXIT en Game On Sport hebben diverse varianten beschikbaar, dus zet ze gerust naast elkaar. Voor je het weet waant je kind zich een Olympisch sporter of een circusartiest!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën