Salta trampolines

50 Resultaten
Nieuwste collectie

50 Resultaten

Maak jij de beste salto's op onze Salta trampolines?

Van de billenzit tot de meer ingewikkelde trucjes op de trampoline; heb jij zin om ze jezelf aan te leren of om jouw kinderen zich te zien ontwikkelen tot echte acrobaten? Met een Salta Premium Ground trampoline (of met een andere trampoline uit ons uitgebreide aanbod in de webshop) geef je ze de kans om zich helemaal uit te leven op een veilige en robuuste trampoline. Bij ons vind je compacte trampolines en buitensport spellen die je zelfs makkelijk mee kunt nemen op vakantie, maar ook een ruime Salta trampoline in 305 model. Kortom, wil je zelf meer sporten aan huis of je kids meer laten bewegen? Sporten op een trampoline is makkelijk, leuk en gezond.

Veilig sporten op een trampoline met veiligheidsnet

In iedere tuin of sportruimte past wel een trampoline. Zet je hem binnenshuis neer? Houd dan rekening met de hoogte van de ruimte. Op een trampoline springen in een kamer met een lager plafond werkt nu eenmaal niet zo prettig. Jij en de eventuele kinderen die de trampoline willen gaan gebruiken sporten nog veiliger op een trampoline die voorzien is van een net. Dat net houdt je tegen wanneer je eventueel jouw balans verliest en zorgt ervoor dat je niet van de trampoline valt.

Tip: leg een zachte mat (te vinden in onze webshop) rond de trampoline neer wanneer je hem in de tuin plaatst op een harde ondergrond. De verende mat helpt blessures te voorkomen als je onverhoopt van de trampoline valt. Een trampoline van Salta in een rond model of in een vierkant model dat buiten staat, blijft lang mooi met een handige hoes die je na het gebruik over het apparaat heen legt.

Een trampoline gebruiken in een kleinere tuin

Heb je een kleinere ruimte tot jouw beschikking in jouw tuin, maar wil je toch buiten kunnen sporten op een fijne trampoline voor volwassenen of kinderen? Kies dan voor een ruimtebesparende Salta rechthoekige trampoline die je makkelijk in een niet in gebruik zijnde hoek van de tuin neerzet. Of ga voor een inklapbare trampoline die je na het gebruiken ervan plat kunt wegzetten in de schuur of garage.

Ontdek ons ruime assortiment speeltoestellen, schommels, klimrekken en trampolines voor binnen en buiten en bestel jouw Salta trampoline in het zwart (of in een andere kleur) vandaag nog. Je betaalt desgewenst makkelijk achteraf en wij bezorgen jouw aankoop snel aan huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help