Schommels

De schommel blijft leuk voor groot en klein, lekker schommelen om juist heel hard te gaan voor de kriebels in je buik of gewoon zachtjes heen en weer te wiebelen. Bij ons vind je schommels voor de allerkleinsten maar ook grote schommels waar je met z’n tweeën een wedstrijdje kunt houden wie het hoogst kan. Losse schommels of compleet met frame, vind hier de schommel die jij zoekt.

43 Resultaten
Aanbevolen

43 Resultaten

Schommels

Zodra je kind een beetje groter wordt en het geweldig vindt om naar de speeltuin te gaan, behoren schommels tot de favoriete speeltoestellen. Geen wonder, want zelfs als ouder vind je het waarschijnlijk nog leuk om heen en weer te schommelen. Dat geeft niks, dat mag je best toegeven, want dat vinden we allemaal… De mooiste situatie is natuurlijk als je op elk moment de beschikking hebt over één of meerdere schommels. Dat kan, want wij hebben diverse varianten in ons assortiment opgenomen. Maak op je gemak de keuze voor het geschiktste exemplaar, zodat je binnen de kortste keren samen met je kind kunt genieten van een nieuwe schommel. Helemaal voor jullie alleen! Doordat wehkamp garant staat voor een goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service, weet je zeker dat je altijd perfect geholpen wordt. Dat begint al tijdens het bestelproces. Welke van onze schommels je ook kiest, bestellen gaat heel snel en eenvoudig.

Kies uit schommels met of zonder frame

Little Tikes en Kettler zijn enkele topmerken waarvan wij schommels hebben geselecteerd voor je. Uiteraard heb je volop keuze. Wil je bijvoorbeeld een losse schommel die je aan een bestand frame kunt maken of aan de haken die je al eerder in een dwarsbalk geschroefd had? Dan kan dat. Al vanaf 9 maanden kan je baby lekker schommelen met volop ondersteuning. Wil je er ook een frame bij, dan kun je bij ons kiezen uit exemplaren met één of twee schommels. Of zelfs voor een variant met een schommel en een glijbaan in één frame. Zeg het maar: welke wordt het?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help