Zwarte trampolines

89 Resultaten
Nieuwste collectie

89 Resultaten

Meer bewegen met een trampoline in het zwart

Trampolinespringen heeft een groot aantal voordelen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. De trampoline vangt de schokken tijdens het springen op, dus deze sport is ook geschikt voor mensen met overgewicht. Het is daarbij ook nog eens leuk om te doen, versterkt spieren en helpt een goede conditie op te bouwen.

Bouw je conditie op met een eigen trampoline

Na een korte sessie springen op jouw eigen trampoline merk je echt dat je sportief bezig bent geweest! In onze webshop vind je trampolines in verschillende formaten. Sommige trampolines zijn ook geschikt voor volwassenen. Je leest in de beschrijving van de trampoline in het zwart in een rond model (of een ander model naar voorkeur) of deze hiervoor voldoende draagkracht heeft.

Veilig spelen op een trampoline voor kinderen

Met leuke buitensport artikelen, een eigen klimrek, schommel en een trampoline in je tuin zet je een leuke mini-speeltuin neer. Ben je op zoek naar een veilige trampoline voor kids? Dan raden we een zwarte trampoline met een veiligheidsnet aan. Plaats eventueel een zachte mat onder de trampoline. Die komt ook goed van pas onder klimrekken of een schommel! Het net vangt het kind op wanneer het tijdens het sporten en springen zijn of haar evenwicht verliest. Zo voorkom je een mogelijk pijnlijke val op de grond naast de trampoline.

Welke trampoline past bij jou?

Ga je voor een trampoline voor binnen of buiten? Voor een in de grond verzonken trampoline, of juist voor en inklapbare trampoline met pootjes? Van een trampoline in een zwart rechthoek model tot een ruime trampoline met rand in 244 zwart model, je vindt het in onze uitgebreide shop. Shop makkelijk vanaf je telefoon of laptop, wanneer jou dat het best uitkomt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën