Voetbaldoelen

16 Resultaten
Nieuwste collectie

16 Resultaten

Voetbaldoelen kopen voor jouw eigen match

Met een eigen voetbaldoel in een opvouwbaar model (of in een vast model dat in weer en wind blijft staan) doe jij de wedstrijden van je favoriete teams even dunnetjes over! Ontmoet vrienden in de buitenlucht en speel een spannende match in het park of op het strand, of speel voetbal met je kids. We hebben een mooie selectie van de meest robuuste doelen beschikbaar. Je hebt de keuze uit kleine opvouwbare doeltjes, die je makkelijk opgevouwen meeneemt op de fiets of in de auto, en lichtgewicht voetbaldoelen van aluminium, die je met ankers vastzet in de grond. Is het spel voorbij? Dan klap je het doel in en schuif je aan voor een gezellig drankje na de match!

Voetbaldoelen voor een kind

Buiten spelen stimuleer je met leuk spelmateriaal. Zet bijvoorbeeld (als de grootte van je tuin dat toelaat) een leuk klimrek of een speelhuis neer. Kleine voetbaldoeltjes zijn altijd een succes, voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Wil je je meiden of jongens een leuke optie bieden om samen of met vriendjes leuke wedstrijdjes te spelen? Klap dan de doeltjes uit, pak een bal en ze zijn klaar voor de start! Een set voetbaldoelen voor in de tuin of in het park is een perfect idee voor een verjaardagsfeestje!

Makkelijk shoppen voor buitensportartikelen

Wil je je tuin (of een hoekje ervan) inrichten voor de kids? Kies dan voor leuke spullen voor buitensporten. Of ga voor een mini-speeltuin met een speelhuisje, een schommel, voetbalgoals of een eigen klimrek. We bieden het leukste buitenspeelgoed van een stevige en veilige kwaliteit, zowel voor peuters en kleuters als voor de meer volwassen kinderen. Shop makkelijk vanaf je telefoon of laptop, betaal desgewenst achteraf en laat je nieuwe aankopen snel door ons bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.