Ronde trampolines

67 Resultaten
Nieuwste collectie

67 Resultaten

Trampoline kopen in rond en lekker springen

Springen op een trampoline is niet alleen voor kinderen een leuk tijdverdrijf, ook steeds meer volwassenen ervaren dat je veel plezier kunt beleven aan springen op een trampoline. Ook zo’n leuk springtoestel in je tuin? Bekijk dan deze pagina met ronde trampolines.

Waarom een ronde trampoline kopen?

Een trampoline rond heeft meer voordelen voor beginnende trampolinespringers. Dat komt omdat de veren van een ronde trampoline overal een gelijkmatige spanning hebben. Als je op de trampoline springt, word je hierdoor elke keer weer naar het midden getrokken. Je kunt daardoor minder snel van de trampoline vallen. Als je het risico op vallen nog meer wilt verkleinen, kun je het beste kiezen voor een trampoline rond inground. Deze trampoline wordt in de grond gegraven en staat niet op poten boven de grond. Door deze trampoline rond met net te kopen, beperk je de meeste risico’s. Een nadeel van een inground model is wel dat deze in de grond gegraven moet worden, waardoor je extra werk moet verzetten om de trampoline te plaatsen.

Trampoline groot rond of kleine ronde trampoline

Ronde trampolines zijn te verkrijgbaar in verschillende diameters. Bij wehkamp verkopen we bijvoorbeeld kleine trampolines met een diameter van 140 centimeter, maar ook hele grote trampolines met een diameter van 472 centimeter. De keuze die je maakt, is vooral afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je hebt en je budget.

Trampoline kopen rond bij wehkamp

Trampoline rond met net of zonder net uitgezocht? En heb je al een keuze kunnen maken tussen een rond inground model of een ronde trampoline op poten? Bestel de trampoline dan snel en gemakkelijk in de webshop en ervaar de voordelen van shoppen bij wehkamp. De trampoline wordt namelijk vandaag nog en anders morgen bij je thuisbezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.