Zandbakken

Om zandkastelen te bouwen en zandtaartjes te maken, een zandbak in de tuin is een must voor elk gezin met kinderen. Lekker knoeien in het zand, het liefst nog met water erbij en nu maar hopen dat ze je tuin met rust laten! Bekijk ons assortiment zandbakken en zandtafels en kies bijvoorbeeld de zand/picknick tafel, een zand piratentafel of gewoon een lage bak voor op de grond.

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Zandbakken

Buiten spelen is het mooiste wat er is. Maar het kan nog mooier? Raad eens hoe? Juist, als je kinderen zich helemaal mogen uitleven in de zandbak, liefst nog gecombineerd met water! De mooiste zandcreaties komen voort uit zulke momenten. Oké, ook de meest vuile kleren, maar dat is een offer dat je ongetwijfeld graag brengt voor het geluk van je kind. De combinatie van zand en water is een heel sterke. Dat zie je al wanneer kinderen op het strand aan het spelen zijn. Daar wordt vrijwel altijd een slotgracht gegraven waar zeewater in kan stromen of door het zand en water te mengen ontstaat er modder waarmee prachtige bouwwerken kunnen worden gemaakt. Het zal je dan ook niet verbazen dat de zandbakken in ons assortiment bijna allemaal voorzien zijn van een bak voor zand en eentje voor water. Laat die kids maar lekker spelen, dat komt wel goed!

Elke zandbak is een feest voor kinderen

Eigenlijk maakt het niet eens zo veel uit welk type je kiest. Alle zandbakken zijn namelijk leuk om mee te spelen. Of je nu de Exit zandbak Aksent kiest, met zijn duurzaam houten ombouw en uitneembare binnenbakken of je gaat voor de picknicktafel Nick van het merk Axi. Daarmee kun je lekker picknicken op zijn tijd en wanneer je kind daar zin in heeft, haal je het tafelblad eraf om de onderliggende zandbak met watermogelijkheid tevoorschijn te toveren. Je ziet het: er is van alles mogelijk met ons assortiment. Welk model je ook kiest, je weet dat je altijd kunt vertrouwen op onze prima prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help