Zand- en watertafels

Lekker knoeien met water en zand, welk kind houdt daar nou niet van? Bekijk ons assortiment zand en speeltafels. Er zijn kinderspeeltafels met extra speelelementen die voor nog meer waterplezier zorgen of laat je kind zijn of haar eigen fantasie de vrije loop met alleen water en zand. Niet altijd zin om te kliederen? We hebben zelfs speeltafels die om te bouwen zijn tot picknicktafel, dus multifunctioneel.

18 Resultaten
Nieuwste collectie

18 Resultaten

Kinderspeeltafels

Wat is er nu mooier voor kinderen dan lekker buiten spelen? Dat kan op heel veel verschillende manieren. Een bal of fiets is nog altijd erg populair, maar dat geldt ook voor de speeltafels die we in ons assortiment hebben. Die nodigen elk kind uit om heerlijk te spelen, zitten of picknicken. Sommige speeltafels zijn helemaal in een bepaald thema uitgevoerd, zoals een tekenfilmfiguur of een stoer piratenthema. Je weet hoe veel fantasie kinderen al hebben, maar met zo’n extra duwtje in de rug wordt het spelen nóg leuker! Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom om samen aan de speeltafel te spelen. Bereid je voor op een enthousiaste zomer!

Picknicken, spelen of allebei

Veel van de speeltafels die we in ons assortiment hebben, zijn uitermate geschikt als picknicktafel. Je kent ze wel, die robuuste tafels met een zitgedeelte aan elke kant en in het midden een verhoogd deel waar de etenswaren, borden en drinkbekers kunnen staan. Deze opstelling leent zich natuurlijk ook prima voor bordspellen of andere gezellige ideeën. En dan zijn er ook nog speeltafels die speciaal bedoeld zijn voor gebruik met zand en/of water. Oké, het zorgt misschien voor vieze handen en kleren, maar ze vinden het zo leuk! Het mooie is dat veel speeltafels multifunctioneel zijn en dat je er dus zowel op kunt picknicken als een zand- of waterspeelpartij kunt houden. Schijnt de zon flink in de zomer, dan is het handig dat er soms ook een parasol bij zit. Kies op je gemak de ideale speeltafel voor jouw kinderen en vertrouw op de service van wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.