Rechthoekige trampolines

30 Resultaten
Nieuwste collectie

30 Resultaten

Trampoline kopen in een rechthoek? We hebben ze bij wehkamp

Wie denkt aan een trampoline denkt meestal aan een ronde trampoline. Logisch, want trampolines in deze vorm zie het meest in verschillende tuinen verschijnen. Toch hoef je niet per se te kiezen voor een ronde trampoline, want ze bestaan ook in een rechthoekige vorm. Soms past een trampoline in een rechthoekige vorm zelfs beter in de tuin dan een ronde trampoline.

Voordelen van een rechthoekige trampoline

Naast dat een trampoline soms qua vorm gemakkelijker te integreren is in de tuin heeft een trampoline in een rechthoekige vorm nog meer voordelen. De sprongen die je maakt op deze trampoline zijn namelijk beter controleerbaar. Je kunt op een trampoline in deze vorm minder snel op de rand springen of tegen elkaar aan. Wanneer je het risico om op of over de rand te springen nog meer wilt beperken, kun je een trampoline rechthoek met net kopen.

Trampoline rechthoek inground of op poten?

Als je deze pagina met trampolines bekijkt, zie je dat er verschillen zijn qua afmetingen en dat sommige trampolines wel een net hebben en andere niet. Daarnaast staat een aantal trampolines op poten, maar er zijn ook trampolines zonder poten. Deze worden ook wel inground trampolines genoemd. Veel mensen vinden een inground trampoline een stuk mooier in de tuin staan, omdat deze trampolines mooi in het geheel passen en niet erg opvallen. Het kost wel meer tijd om deze trampoline in de tuin te krijgen, omdat er eerst een gat gegraven moet worden. Deze klus kun je zelf doen of uitbesteden. Het voordeel van een trampoline op poten is dat je deze eenvoudig neerzet en ook weer weg kunt halen zonder een groot gat in de grond te hebben.

Verschillende afmetingen en kleuren

Een grote trampoline in een rechthoek heeft een afmeting van 519 x 305 centimeter. De kleinste trampoline heeft een afmeting van 214 x 153 centimeter. Daarnaast zijn de trampolines ook nog verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld een trampoline in zwart in een rechthoek of een groene trampoline. De afmeting die je kiest, is afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je hebt in de tuin en het springoppervlak dat je wilt hebben.

Trampoline kopen in een rechthoek bij wehkamp

Wist je dat er bij wehkamp regelmatig artikelen in de sale komen? Houd dus deze pagina goed in de gaten om een trampoline rechthoekig in de sale te bemachtigen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help