Speelhuizen

Leuk voor binnen en buiten! Speeltenten in allerlei soorten en maten, voor piraten, prinsessen en racefanaten. De tentjes zijn eenvoudig op te zetten en bieden een leuke speelplek voor de kids en hun vriendjes. Plus, handig voor ouders, zet ook de speelgoedkist er in, dat scheelt rondslingerend speelgoed en de ‘rommel’ blijft mooi uit het zicht!

85 Resultaten
Aanbevolen

85 Resultaten

Speeltent

Wat is er nou fijner voor je kinderen dan lekker buiten spelen? Er zijn verschillende manieren waarop ze dat kunnen doen. Het mooie aan een speeltent is dat hiermee een eigen plekje wordt gecreëerd voor je kind en eventuele speelkameraadjes. Daar kun je als kind jezelf mooi verstoppen en de tijd nemen om te relaxen. Voor zolang het duurt natuurlijk, want kinderen staan niet echt bekend om hun geduld… Als je een leuke speeltent zoekt voor je kind dan hebben wij verschillende typen voor je om uit te kiezen. De grootte, de vorm en het design wisselen per soort, dus bepaal op basis van jouw wensen welk product ideaal is. Je weet dat je altijd kunt vertrouwen op onze goede service en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Zodra je de speeltent van jouw keuze hebt gevonden, is het bestelproces heel snel en eenvoudig. Dat is wehkamp.nl!

Kies je ideale speeltent

Er zijn diverse soorten tenten beschikbaar, zoals je kunt zien in ons assortiment. Het voordeel van een Disney Planes pop-up speeltent is dat hij in enkele seconden op te zetten is. Er zit een handige draagtas bij waarin je hem kunt opbergen. Deze speeltent is dus goed mee te nemen naar het strand of een speelweide. Ook de prinsessentent van BuitenSpeel is heel gemakkelijk op te bouwen en af te breken. Je kleine prinsesje kan hier vast en zeker urenlang in spelen. Wil je een steviger model? Kies dan voor het Dog House, een speeltent in de vorm van een hondenhok. Er zit zelfs een drinkbakje bij om het helemaal af te maken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën