Ovale trampolines

6 Resultaten
Nieuwste collectie

6 Resultaten

Trampolines met een mooie vorm

Trampolines worden steeds populairder. Logisch, want trampoline springen is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar daarnaast heeft het springen op de trampoline ook allerlei positieve gezondheidseffecten. Zo verlies je door te springen op de trampoline gewicht en word je een stuk fitter en energieker. Vaak wordt er gekozen voor een ronde trampoline en soms voor een vierkante, maar wist je dat er ook een trampoline in een ovale vorm bestaat?

Trampoline inground ovaal of op poten

Een trampoline ovaal is verkrijgbaar als inground model of op poten. Het voordeel van een ingegraven trampoline is dat deze trampolines veiliger zijn. Helemaal als de trampoline met net ovaal is, worden de risico’s behoorlijk beperkt. Een ander voordeel van een ingegraven trampoline met een trampolinerand ovaal is dat de randen minder scherp zijn. Een trampoline op poten is daarentegen een stuk gemakkelijker te plaatsen in de tuin. Je hoeft hem alleen maar in elkaar te zetten en hoeft geen gat te graven van zo’n 70 centimeter diep. Het is hierdoor ook gemakkelijker om de trampoline weer weg te halen.

Ovale trampoline in de aanbieding

We kunnen ons zo voorstellen dat je het kopen van een trampoline eerst goed overweegt. De trampoline neemt natuurlijk wel wat ruimte in de tuin in beslag en je moet voor de aanschaf van de trampoline kosten maken. Wehkamp heeft regelmatig trampolines in de aanbieding, waardoor het zeker de moeite waard is om deze pagina goed in de gaten te houden.

Snelle bezorging en je hoeft geen vervoer te regelen

Trampoline met net ovaal of trampoline ovaal zonder net uitgezocht? Bestel deze dan bij wehkamp! Een groot voordeel van een trampoline bestellen in onze webshop is dat je niet zelf het vervoer van de trampoline hoeft te regelen. We laten de trampoline tot aan je voordeur bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help