Speeltenten

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Tentjes om in te spelen: de perfecte cadeaus voor jouw piraat of prinses in huis

Een speelhuisje voor in de tuin of een speeltent die zowel binnen als buiten neergezet kan worden: ieder kind vindt het fijn om een eigen plekje te hebben om in te spelen met vriendjes, een boekje te lezen of een dutje te doen. Een eigen speeltent in de tuin, in de slaapkamer of in een hoekje van de woonkamer is een perfecte plek om speelgoed of wat boekjes in op te ruimen aan het einde van de dag. Zo leer je jouw kind zelf te zorgen voor het eigen speelhuis en heeft alles een eigen plek.

Verschillende soorten tentjes

In onze webshop bieden we een leuk assortiment kindertenten voor binnen, maar uiteraard ook een mooie duurzame speeltent voor buiten. Handig: de meeste speeltenten worden geleverd met een draagtas. Ga je een weekend weg met de kids? Dan past de speeltent altijd in de auto. Ga jij voor een speeltent voor jongens of meisjes met een piratenthema? Of kies je liever voor een sprookjesachtig leuke speeltent voor meisjes die graag prinses willen zijn? Van neutrale speeltipi's en speelhuisjes tot en met veilig en robuust buitenspeelgoed; je vindt het in onze webshop.

Stimuleer kinderen tot meer buiten spelen

Spoor jouw kinderen aan om lekker buiten te ravotten met sportspeelgoed voor buiten, met een leuke schommel, een speelhuis met een glijbaan of voetbaldoeltjes in de tuin. Een makkelijk in elkaar te zetten portable speeltent voor binnen doet het altijd goed en kan eventueel bij mooi droog weer ook buiten worden gebruikt. Ben je op zoek naar een speelhuisje van hout of kunststof dat je in de tuin kunt laten staan in weer en wind? Ook die vind je in ons assortiment. Ontdek nu de leukste tenten en ander buitenspeelgoed en bestel jouw favorieten. Zo spelen jouw kids altijd heerlijk buiten en binnen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help