Glijbanen

Je kent het wel, je kindje gaat het liefst honderd keer achterelkaar van de glijbaan in de speeltuin. Zorg ervoor dat je achtertuin een speeltuin wordt met deze glijbaantjes. Zo kan jij rustig wat anders doen in huis maar is je kindje uren zoet met glijden. De glijbanen komen in verschillende hoogtes, lage voor de allerkleinsten en hogere glijbanen die nog steeds spannend genoeg zijn voor kleuters.

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Glijbanen

Je weet hoe het gaat als je met je kind bij een speeltuin bent waar ze een glijbaan hebben: daar moet gebruik van gemaakt worden! En nog een keer. En nog een keer. Nou, nog één keertje dan… Glijbanen hebben nu eenmaal een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Stel je nu eens voor dat glijbanen niet alleen in speeltuinen te vinden zijn, maar ook bij jou thuis? Dan kan je kind er elke dag zo veel mee spelen als het wil! Uiteraard heeft wehkamp diverse soorten voor je beschikbaar. Wij hebben enkele modellen geselecteerd in ons assortiment, zodat jij hier je keuze uit kunt maken. Smoby, Little Tikes en Kettler zijn de topmerken waar je uit kunt kiezen. Glijbanen van metaal of kunststof, recht of met een bocht: wij hebben ze voor je. Je weet dat je bij wehkamp altijd kunt vertrouwen op een goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service. Welk type je ook kiest, je bestelt hem snel en eenvoudig.

Welke van onze glijbanen wordt het?

Heb je een voorkeur voor één van de genoemde merken? Dan kun je dit aanvinken aan de linkerkant. Ook het budget dat je in gedachten hebt, kun je instellen door de prijsbolletjes te verschuiven naar de gewenste prijsrange. Vervolgens zie je alleen nog glijbanen die binnen dat streefbedrag vallen. Stabiliteit en veiligheid is natuurlijk van groot belang als het om dit soort buitenspeeltoestellen gaat. Gelukkig hebben alle fabrikanten daar veel aandacht aan besteed. Je kiest dan ook altijd voor een veilige glijbaan. Dat wordt heerlijk genieten voor je kinderen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help