Ingraaf trampolines

65 Resultaten
Aanbevolen

65 Resultaten

Jumpen op een trampoline

Glijbanen, schommels, klimrekken; kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen! Deze speeltoestellen zullen altijd in trek blijven, maar inmiddels is er ook een nieuwe trend ontstaan: trampolinespringen. Trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er bestaan trampolines op poten en ingraaf modellen. Om trampolines op poten zit vrijwel altijd een veiligheidsnet. Om ingraaf modellen kan ook een veiligheidsnet zitten, maar deze trampolines zijn ook te koop zonder veiligheidsnet. Veel mensen hebben de voorkeur voor een ingraaf trampoline, omdat deze trampolines mooi overlopen in de tuin en daarnaast ook veiliger zijn dan een trampoline op poten.

Ingraaf trampoline met net of zonder net

Ingegraven trampolines zijn veiliger dan een trampoline op poten vanwege het hoogteverschil met de grond. Alsnog zijn ook deze trampolines verkrijgbaar met een net. Voor beginnende springers wordt meestal een net aangeraden, omdat je zonder net het risico loopt dat je naast de trampoline springt en je bezeert. Daarnaast voorkom je met een net dat kleine kinderen op de trampoline klimmen.

Trampolines in verschillende vormen

Trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Een ronde ingraaf trampoline is een vorm die het meest gekozen wordt, maar wist je dat we bij wehkamp ook een ingraaf trampoline in een rechthoek verkopen? De keuze voor een bepaalde vorm is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de grootte en vorm van de tuin. Soms past een ronde trampoline net niet goed in de tuin, terwijl een vierkante trampoline wel perfect past.

Hoe diep moet een ingraaf trampoline in de grond?

De diepte van een ingraaf trampoline is afhankelijk van de afmetingen van de trampoline, maar meestal moet de kuil zo’n 70 centimeter diep worden. Je kunt zelf de tuin afgraven voor het plaatsen van de trampoline, maar je kunt er ook voor kiezen om deze klus uit te besteden.

Koop je trampoline bij wehkamp en ervaar veel voordelen

Door op de trampoline te springen, krijg je meer energie en het lichaam wordt flexibeler. Daarnaast is trampolinespringen ook gewoon erg leuk om te doen, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Wanneer je ook zelf van plan bent om op de trampoline te springen, is het wel belangrijk om te controleren of de trampoline voor volwassenen geschikt is. Wil je nog meer voordelen ervaren? Bestel dan je trampoline bij wehkamp en we laten de trampoline bezorgen tot aan de voordeur.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën