BERG trampolines

64 Resultaten
Nieuwste collectie

64 Resultaten

Fit worden en blijven met Berg trampolines

Het is heerlijk om op een trampoline te springen en na wat training de leukste gymnastische trucjes te doen. Sporten op een trampoline is leuk voor kids en voor volwassenen en heeft veel voordelen voor je conditie en spieren. Trampolinespringen op een Berg trampoline in 270 uitvoering, of op een van de vele andere robuuste trampolines in ons assortiment, verhoogt je hartslag. Na zo'n tien minuten springen merk je dat je intensief bezig bent geweest en heb je waarschijnlijk behoefte aan een kleine pauze. Met een eigen trampoline voor binnen of buiten sport je wanneer jij dat wilt, in de privacy van je eigen omgeving.

Een stevige, veilige trampoline kopen van Berg

In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment trampolines in verschillende uitvoeringen. Een grondtrampoline laat je in de grond van je tuin of buitenplaats verzinken. Zo neemt hij weinig plek in en dek je hem bij slecht weer makkelijk af met een hoes. Voor kleinere kinderen is een trampoline met een vangnet eromheen veilig en prettig. Je kroost leeft zich volledig uit en je hebt geen zorgen over valpartijen op de grond bij een ongecoördineerde sprong. Tip: bestel bij je nieuwe trampoline direct een hoogwaardige hoes. Zo voorkom je schade, roest en slijtage aan het trampolinedoek en aan de ophangpunten!

Makkelijk winkelen voor trampolines en accessoires

Naast hoogwaardige trampolines voor jong en oud vind je bij ons ook verankeringssets, trampolineladders en afdekhoezen van Berg voor een trampoline in een rond model. Stimuleer je kids om meer sportief te bewegen, of geef jezelf de leukste manier om te sporten cadeau met een Berg rechthoekige trampoline of een andere trampoline met de door jou gewenste afmetingen en draagkracht. Shop wanneer het jou het beste uitkomt en laat je trampoline snel aan huis bezorgen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën