Mepal lunchboxen

73 Resultaten
Aanbevolen

73 Resultaten

Mepal lunchbox: comfortabel lunchen buitenshuis

Lunchen jij of de kids vaak buitenshuis? Dan heb je waarschijnlijk he-le-maal genoeg van geplette boterhammen en lekkende bekers. Gelukkig biedt de Mepal lunchbox de ideale uitkomst. De lunchboxen uit de collectie van Mepal zijn speciaal ontworpen om onderweg, op school of op kantoor comfortabel te lunchen. Daarnaast vind je in de collectie bekers die niet lekken en je koffie of thee lekker warm houden of je yoghurt lekker fris houden. Bekijk het aanbod op je gemak of zoek direct op het item dat jij nodig hebt onderweg of bijvoorbeeld op de favo kleur of personage van de kids.

Lunchboxes voor kids én volwassenen

Mepal broodtrommels zijn een must-have voor iedereen die regelmatig een lunchpakket meeneemt. Voor kids vind je in de collectie van Mepal Campus lunchboxen van bijvoorbeeld Nijntje, paarden, unicorns, Frozen en Paw Patrol. Wedden dat je kind deze lunchbox graag mee wil nemen in zijn of haar rugzak? Voor volwassenen vind je verschillende formaten lunchboxes waarvan de meeste zijn voorzien van (uitneembare) verdeelbakjes of een verdeelschotje. Zo houd je je fruit of snoepgroente gescheiden van je boterhammetjes. Je lunch blijft hierdoor altijd fris en smakelijk. Je hoeft bovendien niet langer verschillende bakjes mee te slepen.

Mepal lunchset met schoolbeker of yoghurtbeker

De lunchset van Mepal bestaat uit een lunchbox en beker. De Mepal schoolbeker is makkelijk te openen door kinderen en mag gewoon in de vaatwasser gewassen worden. De Mepal yoghurtbeker is een aanrader als je graag warme of koude drankjes meeneemt onderweg. De yoghurtbeker houdt je yoghurt lekker vers en koel, maar kan ook gebruikt worden voor het warm houden van koffie, thee of een soepje. Dankzij de isolerende wand geniet je altijd van je favo lunch op de perfecte temperatuur. Deze beker is wat ons betreft onmisbaar voor onderweg en tijdens een late avonddienst.

Shop een Mepal lunchbox in de aanbieding

Een Mepal lunchtrommel in de sale shoppen is de beste manier om geld over te houden voor andere must-haves voor onderweg, zoals een goed boek of fijne noise-cancelling oordopjes. Zo weet je zeker dat je in alle rust van je lunch geniet. Je vindt de beste koopjes door alle artikelen te selecteren op de hoogste kortingen. Heb je een lunchbox uitgekozen? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag. Eet smakelijk gewenst.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën