POP top teaser image

Groene borden

30 Resultaten
Aanbevolen

30 Resultaten

Groene borden voor een frisse wind aan tafel

Op zoek naar borden waar je je culinaire hoogstandjes op kunt presenteren? Kies dan voor een groen bord. Bij ons kies je de leukste gebaksbordjes in groen, een mooi dinerbord in groen of een hele bordenset in groen. Daarnaast hebben we groene mokken en kommen in groen die prachtig bij je groene borden zullen staan. Wat voor borden je ook nodig hebt, wij helpen je graag verder.

Hoeveel borden heb je nodig?

Hoeveel borden je nodig hebt, is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte van je huishouden. Zo heeft een vierpersoons huishouden in de regel meer borden nodig dan een eenpersoons huishouden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je huishouden klein is, maar dat je regelmatig visite uitnodigt om mee te eten. Ook dan kan een extra dinerbord in groen handig zijn. Als je niet zo vaak de afwas doet of een grote vaatwasser hebt die je enkel eens in de twee of drie dagen aanzet, heb je ook extra servies nodig.

Welke borden heb je nodig?

Bij ons vind je diepe borden in groen, gebaksbordjes in groen, ontbijtborden, serveerborden, onderborden en pastaborden. Tot slot kun je natuurlijk ook niet zonder een dinerbord in groen. Welke borden je nodig hebt en hoeveel je van ieder soort nodig hebt, is grotendeels afhankelijk van je eetgewoonten.

Waar moet je nog meer op letten

Heb je een vaatwasser? Controleer dan altijd of de bordenset in groen die je op het oog hebt vaatwasserbestendig is. Overweeg tevens hoeveel ruimte grote en diepe borden in groen innemen in je vaatwasser en keukenkastjes. Let tot slot op het materiaal waarvan de borden zijn gemaakt. Het groene bord van aardewerk kan er prachtig uitzien, maar houd er rekening mee dat het minder sterk is dan het groene bord van porselein.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.