POP top teaser image

Dutchbone verlichting & lampen

59 Resultaten
Aanbevolen

59 Resultaten

Een Dutchbone lamp voor licht en sfeer in huis

Verlichting is noodzakelijk, maar het is ook een middel om een fijne sfeer in huis te creëren. Met mooie lampen in je woning zie je 's avonds goed wat je doet én heb je overdag een paar mooie items om naar te kijken. De lampen die je op deze pagina ziet zijn van het merk Dutchbone en zijn van die items die je huis heel veel sfeer geven als ze branden, maar ook sfeervol zijn als ze niet aanstaan.

Dutchbone wandlamp, Dutchbone vloerlamp of toch een mooie Dutchbone tafellamp

Het woonmerk Dutchbone heeft ontzettend veel verschillende lampen in het assortiment. Zo kun je naast een prachtige Dutchbone wandlamp ook terecht voor een Dutchbone vloerlamp of een Dutchbone staande lamp. Vraag jezelf dus af of je de ruimte hebt om een staande lamp neer te zetten of dat je beter voor een lamp aan de wand kunt kiezen. Een lamp op tafel is ook een goede optie als je bijvoorbeeld niet veel ruimte hebt, maar wel nog een kale tafel hebt die wat meer aangekleed mag worden.

Verschillende lampdesigns om jouw interieur nóg mooier te maken

Natuurlijk is ook woonmerk Dutchbone op de hoogte van de laatste trends. Je ziet daarom veel zwarte lampen op deze pagina, maar er komt ook veel hout en een Dutchbone lamp in goud voorbij als je naar beneden scrolt. Heb je daarnaast de Dutchbone Archer lamp al gezien? Deze stoere lamp bestaat volledig uit metaal. Wist je trouwens dat Dutchbone zelfs een lamp met een kap van gewoven bananenbladeren te koop heeft? Deze hanglamp genaamd Nana geeft gezellig licht en creëert een exotische sfeer in huis.

Nog veel meer woonaccessoires van Dutchbone

Behalve lampen ontwerpen de ontwerpers van het Nederlandse merk Dutchbone ook heel veel andere soorten woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan prachtige kaarsenhouders en vazen. Lijkt het je niet leuk om zo'n prachtige gouden kaarsenhouder van Dutchbone te combineren met een Dutchbone lamp in goud?

Jouw nieuwe lamp van Dutchbone morgen al in huis

De Dutchbone Archer lamp, een Dutchbone staande lamp of toch een mooie tafellamp van hout? Weet je al welke Dutchbone lamp het gaat worden? De lampen die je vandaag nog koopt, heb je morgen al bij je thuis! Je kunt dus morgen al beginnen om je woning nóg sfeervoller te maken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën