Lampenkappen

Lampenkappen zorgen voor sfeer. Van de lampenkappen van Nice, Rivièra Maison, en Home Sweet Home kan je zowel hanglampen als staande lampen maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en maten, zodat je eindeloos kan variëren. Zo kan je de vloer-,hang-, en tafellampen goed met elkaar combineren, voor een prefect lampenplan op maat.

24 Resultaten
Nieuwste collectie

24 Resultaten

Lampenkappen

Lampenkappen zorgen voor sfeer. Je kunt er bovendien creatief mee omgaan. Van de lampenkappen die het designmerk Nice aanbiedt, kun je bijvoorbeeld hanglampen maken maar ook staande lampen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en kleuren. Zo kun je vloer-, tafel- en hanglampen uit onze collectie mooi met elkaar combineren. Voor een perfect lampenplan op maat. Welke lampenkappen je ook kiest, je mag altijd rekenen op de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Dat is waar we voor staan.

Naast lampenkappen ook voeten en pendels

Als je toe bent aan een nieuw designelement in je kamer, kun je ervoor kiezen om een van onze lampenkappen daarvoor te gebruiken. In dat geval kun je heel eenvoudig selecteren op kleur, zodat je precies te zien krijgt welke producten passen bij jouw smaak. Naast lampenkappen hebben we nog meer lampaccessoires voor je. Bijvoorbeeld pendels waarmee je zelf een hanglamp kunt maken. Combineer hem met een goede lampenkap en je beschikt ineens over een ware blikvanger. Uiteraard zijn de verlichtingspendels geschikt voor spaarlampen en ledlampen, dus je bent zowel duurzaam als trendy bezig. Heb je liever een staande lamp? Dan hebben we ook lampvoeten beschikbaar waarmee je dat kunt realiseren. Kies de kap die erbij past en je kunt genieten van je nieuwe lamp!

Gerenommeerde merken voor hoge kwaliteit

De merken waarvan wij lampenkappen en andere accessoires in ons assortiment hebben opgenomen, staan bekend om hun hoogstaande kwaliteit en gevoel voor esthetiek. Zo is LODSH vooral heel huiselijk, biedt House Doctor je stoere ontwerpen en is Nice gespecialiseerd in zowel kleurrijke als klassieke lampenkap

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help