POP top teaser image

Leitmotiv verlichting & lampen

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Leitmotiv lampen: haal stijl in huis

Liefhebbers van wonen en lifestyle kiezen voor de tijdloze lampen van het stijlvolle designmerk Leitmotiv. De ontwerpen zijn eigentijds en uniek, en staan prachtig in ieder type interieur, van landelijk tot klassiek en modern. De ontwerpers trekken de hele wereld over om de meest inspirerende ideeën voor je op te doen. Wij selecteerden de allermooiste ontwerpen die daaruit voortkwamen, passend bij iedere stijl en inrichting.

Een Leitmotiv lamp om de mooiste plekjes te accentueren

Een Leitmotiv lamp laat iedere fijne plek en iedere fraaie ruimte in je huis mooi oplichten. Het accentueert wat geaccentueerd mag worden en maakt de mooiste plekjes extra bijzonder. Een Leitmotiv vloerlamp staat prachtig naast je bank, een Leitmotiv hanglamp is een blikvanger boven je eettafel en een Leitmotiv wandlamp brengt die donkere hoek tot leven.

Een Leitmotiv bureaulamp als inspiratiebron voor je werkplek

Een mooi opgeruimde en stijlvol ingerichte werkplek zorgt voor creativiteit en productiviteit. Een Leitmotiv bureaulamp op je bureau werkt inspirerend en laat je tot de beste ideeën komen. Het is ook leuk om je werkplek een speels accent te geven met enkele kleurrijke Leitmotiv poefjes.

Lampen die je huis een eigen uitstraling geven

Design en functionaliteit gaan hand in hand bij Leitmotiv. Maar bovenal hebben alle lampen een opvallend en stijlvol ontwerp en geven ze je huis een eigen persoonlijke uitstraling. De pastelkleurige Leitmotiv tafellamp staat prachtig op de hoek van de tafel waar je 's ochtends de krant leest. De Leitmotiv staande lamp geeft dat gezellige zitje in de hoek extra cachet.

Exclusief design binnen handbereik

Met onze Leitmotiv lampen zorgen we ervoor dat exclusief design ook voor jou binnen handbereik ligt. Er zijn producten in iedere prijsklasse en we bieden je regelmatig mooie aanbiedingen. Minimalistische lampen of juist frivool en uitbundig, lampen in pasteltinten of juist knalkleuren; je vindt het allemaal in onze collectie Leitmotiv producten.

Kies ook voor design voor jouw huis en bestel een van onze mooie lampen als de Leitmotiv tafellamp of de Leitmotiv wandlamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help