POP top teaser image

Lucide verlichting & lampen

182 Resultaten
Aanbevolen

182 Resultaten

Stijlvolle verlichting met de Lucide lamp

Verlichting is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een middel waarmee je ook in het donker je weg in huis vinden kunt. Verlichting helpt je het accent op je mooiste decoratie te leggen, 's avonds nog wat werk te kunnen verrichten in je kantoor aan huis, maar zeker ook om een mooie, warme en gezellige sfeer te creëren. Tevens zijn lampen tegenwoordig zo mooi vormgegeven dat ze een decoratie op zichzelf zijn geworden. Met Lucide verlichting haal je hoe dan ook de mooiste lampen in huis. Bekijk je snel ons ruime aanbod van lampen van dit merk?

Een Lucide plafondlamp voor basisverlichting

Plafondlampen hangen direct aan het plafond. Binnen deze categorie is nog een onderscheid te maken, bijvoorbeeld tussen plafonnières en hanglampen. Hanglampen hangen aan het plafond, maar hangen door het snoer een stuk lager. Lucide hanglampen zijn heel geschikt voor gebruik boven de eet- en salontafel. Doordat hanglampen veel licht geven, passen ze heel goed bij de basisverlichting. Ook de Lucide wandlamp is een must-have voor goede basisverlichting, al past het ook heel goed bij de sfeerverlichting in je huis. De Lucide tafellamp zet je makkelijk weg op een kastje in dat ene donkere hoekje, terwijl de Lucide vloerlamp juist overal neergezet kan worden. Wil je een duurzame lamp met een extra lange levensduur, dan kies je voor de Lucide led lamp.

De mooiste modellen van Lucide verlichting

Lucide laat zien dat lampen niet alleen praktisch, maar ook heel erg mooi zijn. De Lucide Manuela lamp is een voorbeeld van een lamp die zo prachtig is dat je deze alleen al vanwege de vormgeving zou willen ophangen. Kijk vooral naar het gebruik van metaal, waarmee de lamp in iedere inrichting past. De Lucide mesh lamp is nog een goed voorbeeld van een lamp waar je maar naar blijft kijken. De Lucide mesh lamp past heel goed bij een moderne inrichting en is gemaakt van mat goud metaal. Vergeet ook vooral niet naar het aanbod van de Lucide lamp in zwart te kijken. De Lucide lamp in het zwart is namelijk in de meest uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen. Hierdoor past deze lamp bij iedere woonstijl, of je nu voor modern of juist stoer en industrieel gaat. Bekijk bijvoorbeeld de mooie hanglampen, wandlampen en tafellampen in zwart van Lucide.

Een Lucide lamp kopen bij wehkamp

Lucide lampen wat de klok slaat bij wehkamp. Er valt dan ook niets te klagen over de ruime keuze die je bij ons hebt. Bekijk het aanbod op je gemak en kies er een of meerdere lampen uit die geheel aan je wensen voldoen. Heb je geen zin of tijd om uitgebreid te winkelen, dan maak je handig gebruik van de zoekfilters op de site. Selecteer hier kenmerken waar je lamp aan moet voldoen, zoals kleur, materiaal en of het al dan niet een Lucide led lamp dient te zijn, en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën