POP top teaser image

Lampenvoeten

Stel zelf jouw lamp samen door los een lampenvoet te kopen en een bijpassende lampenkap. Zo kun je het gemakkelijk combineren om het helemaal in jouw stijl te maken. We hebben mooie gouden lampenvoeten tot aan klassieke zwarte. Bekijk merken als Light & Living en HKliving.

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Stel de perfecte lamp samen met een lampenvoet

De perfecte lamp stel je helemaal zelf samen met behulp van een lampenkap, lichtbron en lampenvoet. Hoe je precies te werk gaat? Dat is simpel. Allereerst bepaal je of je een staande lampenvoet zoekt of een bureaulamp of tafellamp wilt creëren. Vervolgens maak je een keuze uit het materiaal of de kleur die het beste past bij jouw woonstijl. Zo is een houten lampenvoet lekker landelijk en rustiek. Een lampenvoet in het zwart heeft een moderne of industriële uitstraling. Een lampenvoet in het zilver is chique en elegant, terwijl een wit exemplaar tijdloos én makkelijk te matchen is.

Lampenvoet met een landelijk of industrieel design

Of je nu een lampenvoet met een landelijk of industrieel design zoekt: wij hebben het op voorraad. Neem de tijd om het aanbod op je gemak te bekijken en vergeet niet om de specificaties door te lezen. Zo is een grote lampenvoet vaak bedoeld voor een staande lamp, terwijl een wat kleinere voet gebruikt kan worden voor een bureaulamp of tafellamp. Check ook altijd even of de lampenvoeten matchen met de lampenkap die je in gedachten had. Zo is een lampenvoet in het zwart super elegant om te matchen met een zwarte of witte lampenkap. Een houten lampenvoet past eigenlijk bij alle kleuren lampenkappen.

Bestel je lampenvoet in het zilver, zwart of hout direct

Of je nu een staande lampenvoet, een grote lampenvoet of een exemplaar in een opvallende kleur op het oog hebt: wij bezorgen altijd super snel. Je rekent bij ons altijd op de beste service. Heb je vragen of hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Check dan even de veel gestelde vragen of neem direct contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help