Spots

Een voorwerp uitlichten of een mooi lichteffect creëren in de gehele ruimte doe je met spotjes. Onze opbouwspots kun je gemakkelijk aan het plafond bevestigen. Ze komen met enkele of met meerdere lichtbronnen om zoveel licht te creëren als jij wenst.

26 Resultaten
Nieuwste collectie

26 Resultaten

Shop de mooiste spotjes voor je plafond

Spotjes voor je plafond kopen? Deze manier van verlichten biedt je tal van mogelijkheden. Ga je voor moderne inbouwspotjes of ben je juist gecharmeerd van opbouwspotjes? Bij wehkamp heb je keuze uit stijlvolle ontwerpen van je favoriete merken.

Spotjes voor inbouw of opbouw

De behuizing van inbouwspotjes wordt in het plafond weggewerkt, terwijl opbouwspotjes op je plafond gemonteerd worden en volledig zichtbaar zijn. Inbouwspotjes bieden een strak resultaat doordat je plafond als het ware in één lijn doorloopt. Ze zijn perfect voor moderne interieurs en ze trekken weinig aandacht. Opbouwspotjes vallen juist meer op, maar dat kan ook een voordeel zijn. Kies voor luxueuze spotjes voor de woonkamer met koper- of goudaccenten om jouw interieurstijl te benadrukken.

Spotjes kopen – waarop letten?

Sommige ontwerpen bieden ruimte voor één ledlamp, maar je kunt ook types met twee, drie of zelfs vier spotjes kopen. Inbouwmodellen zijn meestal geschikt voor één ledlamp en ze zijn zeer geschikt voor in de keuken. Koop meerdere keuken spotjes zodat je iedere hoek van de ruimte goed kunt verlichten. Als je spotjes voor de woonkamer wilt, heb je wellicht genoeg aan twee of drie ledlampjes, vooral als het om bijverlichting gaat. Een opbouwspot met een opvallend armatuur biedt voldoende licht en is een echte blikvanger.

Kies de juiste lichtbron voor je spotjes lampen

Welke led spotjes je ook koopt, het is belangrijk de juiste lichtbron te gebruiken. Een warme kleurtemperatuur geeft extra sfeer en is ideaal voor in de zitkamer. Een koud licht is juist geschikt voor in de badkamer. De kleurtemperatuur wordt aangegeven in Kelvin (K). Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe kouder de lichtkleur. Wil je de sterkte van de verlichting kunnen aanpassen? Kies dan voor dimbare ledlampjes.

Hoeveel kosten spotjes?

Hoeveel je betaalt voor spotjes is voornamelijk afhankelijk van de hoeveelheid lichtbronnen en het merk van de verlichting. Spotjes die ruimte bieden aan drie of vier lichtbronnen kosten meer, maar vaak ben je relatief gezien wel minder kwijt dan wanneer je losse kleine led spotjes koopt. Bij wehkamp vind je lampen van verschillende merken, waaronder Dutchbone, Philips en Lucide. Hierdoor heb je veel keus waar het aankomt op stijl en prijsklasse. Snel verlichting vinden die past in jouw budget en interieur? Maak gebruik van ons handige filtermenu aan de linkerkant van de productpagina.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help