Spots

Een voorwerp uitlichten of een mooi lichteffect creëren in de gehele ruimte doe je met spotjes. Onze opbouwspots kun je gemakkelijk aan het plafond bevestigen. Ze komen met enkele of met meerdere lichtbronnen om zoveel licht te creëren als jij wenst.

49 resultaten
aanbevolen

49 resultaten

Spotjes

Verlichting is een belangrijke aanvulling op jouw interieur. Het is belangrijk dat je met verschillende soorten licht werkt: algemene-, directe- en sfeerverlichting. Algemene verlichting creëer je met plafondverlichting of spotjes. Naast de algemene verlichting is het belangrijk dat je ook directe verlichting hebt; voor wanneer je een boek wilt lezen of om accent te leggen op een schilderij of in een boekenkast. Daarnaast gebruik je sfeerverlichting om 's avonds meer sfeer en warmte te geven aan je interieur.

Waar gebruik je welke spotjes?

Met spotjes kun je een schilderij uitlichten, maar ook een grote ruimte voldoende licht geven. In een kleine ruimte zoals het toilet of de hal, is een enkele of duo kantelbare opbouwspot ideaal. Deze lampen kun je richten in elke gewenste richting. Verlicht een grote ruimte zoals de woonkamer met inbouwspots. Tip: in de woonkamer is een spot die dimbaar is handig voor meer sfeer in de late avond.

In de keuken zijn kantelbare spotjes aan het plafond handig, zodat je de verlichting kan richten op je werkplek. Tegenwoordig zien we dat de keuken een echte leefruimte is. Dus om op een makkelijke manier meer sfeer te creëren in de leefkeuken, kun je het licht met een dimmer veranderen naar sfeerlicht.

Merken en stijlen

Bij wehkamp hebben wij verschillende designlampen van de bekende merken als Philips, Eglo, home sweet home en Zuiver. De spotjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals koper, wit, zwart, rvs, maar ook betonlook. Er zijn ronde en vierkante modellen, in verschillende stijlen zoals modern, industrieel of retro; dus voor elk interieur is er een passend model.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.