POP top teaser image

Groene verlichting & lampen

21 resultaten
aanbevolen

21 resultaten

Groene lampen: functioneel en sfeervol

Op zoek naar een groene glazen lamp of een lamp met een groene kap? De kleur groen doet denken aan rust en ontspanning in de vrije natuur. Met groene woonaccessoires haal je een beetje van die rustgevende ontspanning in huis. Is jouw ideale lamp industrieel en groen? Bekijk onze wandlampen, tafellampen, vloerlampen, hanglampen en bureaulampen van toonaangevende merken als Zuiver, Leitmotiv, Kidsdepot, Lucide en Riviera Maison.

Stijlvolle verlichting: van groene hanglampen tot groene bureaulampen

Verlichting brengt gezelligheid in huis. Van hanglamp tot vloerlamp en van bureaulamp tot wandlamp: allemaal dragen ze hun steentje bij aan een huiselijke ambiance. Daarnaast haal je met een sierlijke groene lamp ook een pronkstuk in huis. Basisverlichting bestaat vaak uit plafond- en hanglampen. Een saaie wand komt tot leven met een elegant wandlampje. Wil je lekker uitgestrekt op de bank? Een staande lamp in het groen geeft je de juiste verlichting. Bureaulampen helpen jou om geconcentreerd te werken. Heb je al eens gedacht aan een groene led lamp?

Wil je een groene vintage lamp of een groene glazen lamp?

Vergelijk alle modellen in onze shop. Wat vind je van hanglamp Maloto met zo'n glazen lampenkap? Of wil je een lamp met een groene kap van velours? Bekijk dan de plafondlamp van Rivièra Maison. Zuiver heeft een verstelbare staande lamp in het groen. Wil je een gloednieuwe lamp en heeft industrieel groen je voorkeur? Bestudeer de geometrische vormgeving van Wire van Kidsdepot. Deze lamp is ook geschikt voor een kinderkamer. Misschien heb je ook interesse in groene buitenlampen of groene verlichtingsaccessoires?

Profiteer van de kortingen

Of je nu een groene led lamp zoekt of een groene vintage lamp, laat je ogen glijden over onze elegante modellen. Ben je geen fan van fel licht? Schaf lampen aan met een dimmer. Zo regel je zelf je gewenste sfeerverlichting. Welke stijlvolle groene lamp is jouw favoriet?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.