POP top teaser image

Zwarte hanglampen

106 Resultaten
Aanbevolen

106 Resultaten

Een hanglamp in zwart ontdek je bij wehkamp

Verlichting is niet alleen praktisch. Een zwarte houten hanglamp of een zwarte hanglamp van een ander materiaal voegt ook veel sfeer toe aan je interieur. Wij hebben een uitgebreide collectie zwarte hanglampen met voor ieder wat wils.

Mixen en matchen

Om je interieur wat speelser te maken, is het leuk om lampen van verschillende stijlen te combineren. Kies voor een zwarte tafellamp of een vloerlamp in dezelfde kleur. Door in kleur niet af te wijken, kan je wel kiezen voor een andere stijl en andere materialen, maar zorg je toch voor voldoende rust. Combineer bijvoorbeeld rotan met metaal of aluminium met glas.

Welke hanglamp in zwart kies je voor de eettafel?

De eettafel is vaak de centrale plek in huis. Hier gebeurt het: je gebruikt je maaltijden aan de eettafel, je kinderen doen hun huiswerk of knutselen aan de tafel en ’s avonds neem je er onder het genot van een drankje de dag door. Een zwarte hanglamp boven de eettafel is essentieel. De soort zwarte lamp is afhankelijk van je tafel. Heb je een ronde tafel, dan is één hanglamp hout in zwart vaak voldoende. Heb je een lange, rechthoekige tafel, kies dan niet voor één industriële hanglamp in zwart, maar voor twee of een groepje lampen. Als je ze op gelijke afstand van elkaar hangt, creëer je rust en symmetrie. Ook hier kan je experimenteren met materialen en vormen. Heb je onze hanglamp met goud en zwart al ontdekt? De ideale hoogte voor de hanglamp hout in zwart is minimaal 60 centimeter en maximaal 75 centimeter boven de tafel.

Plafonniere of zwarte hanglamp?

Heb je een laag plafond, dan kan een hanglamp in zwart metaal net te veel ruimte innemen. Je wilt tenslotte niet steeds je hoofd stoten aan de lamp! Een plafonniere in zwart biedt uitkomst. Ook in een kleine kamer is een plafonniere een uitstekende keus. Je lamp in zwart staal hangt niet alleen ’s avonds aan het plafond als jij licht nodig hebt. Je kijkt er de hele dag naar. Onze zwarte hanglampen zijn echte eyecatchers die ook overdag niet misstaan in jouw interieur. Geef je de voorkeur aan een strak interieur dat rust uitstraalt? Dan is een plafonniere echt wat voor jou.

Een grote keuze uit materialen en stijlen bij wehkamp

Je voelt je thuis bij wehkamp, wat je stijl ook is. Onze zwarte rieten hanglamp of de hanglamp in rotan zwart staat geweldig bij jouw boho-stijl. Heb je je huis wat strakker ingericht, kies dan voor onze industriële hanglamp in zwart. In een modern interieur zal de hanglamp in zwart glas geweldig staan.

Ontdek onze zwarte hanglampen in de sale

Ben jij als echte koopjesjager altijd op zoek naar een interessante aanbieding? Sla dan ook zeker onze speciale salepagina niet over. Onze verschillende modellen zwarte hanglampen zijn regelmatig in de aanbieding. Wie weet scoor je wel een hele mooie lamp in zwart staal tegen een aantrekkelijk prijsje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.