POP top teaser image

EGLO verlichting & lampen

134 Resultaten
Nieuwste collectie

134 Resultaten

Zorg voor licht in je woning met een EGLO lamp van wehkamp

EGLO is een echt familiebedrijf uit Tirol en produceert al jaren lampen voor consumenten over de hele wereld. De wereldse invloeden in combinatie met de Oostenrijkse traditie zorgen voor lampen met een creatieve uitstraling die uitstekend passen in elke kamer in jouw woning. Je kunt trouwens niet alleen voor binnenverlichting bij EGO terecht. Ook voor buitenverlichting ben je bij dit design merk aan het juiste adres.

Een EGLO hanglamp voor jouw eettafel

Is de eettafel bij jou ook dé ontmoetingsplek in huis waar niet alleen gegeten wordt, maar ook wordt geborreld, getekend en gewerkt? De hanglampen van EGLO zijn echte eyecatchers boven jouw eettafel. Kies bij een langwerpige tafel voor twee of drie EGLO hanglampen en hang ze op gelijke afstand van elkaar voor een symmetrisch effect. Een grote industriële EGLO hanglamp of een EGLO Maserlo hanglamp is voor een ronde of een vierkante tafel vaak voldoende.

Maak slimme keuzes

Als je slimme keuzes maakt, voegt een EGLO lamp veel toe aan jouw interieur. Je EGLO verlichting hangt er tenslotte de hele dag. Ook als de lamp niet brandt, wil je dat je verlichting echt wat toevoegt aan jouw interieur. Een EGLO vintage lamp is een mooie toevoeging op de rest van jouw vintage interieur. Heb jij een laag plafond in bijvoorbeeld een slaapkamer? Dan is een EGLO plafondlamp een slimme keus. Je voorkomt zo dat je je hoofd stoot en bovendien past een EGLO plafondlamp uitstekend als je een strakke uitstraling wilt.

EGLO: niet alleen voor hanglampen

Het wehkamp-assortiment bestaat niet alleen uit EGLO hanglampen. EGLO heeft nog veel meer te bieden. Een EGLO wandlamp naast je bed is praktisch om bij te lezen als je partner al wil slapen. Ook ’s ochtends hoef je niet meteen het grote licht aan te doen. Dat is wel zo rustig wakker worden! Een EGLO vloerlamp is makkelijk te verplaatsen. Als je ervan houdt om zo nu en dan de woonkamer opnieuw in te richten verhuis je de lamp gewoon mee. Zo’n vloerlamp past heel goed bij je luie fauteuil in een hoekje in de woonkamer.

Scoor jouw lamp van EGLO nu in de aanbieding bij wehkamp

Wist je dat de lampen van EGLO regelmatig in de aanbieding zijn? Kijk nu of jouw favoriete EGLO vintage lamp verkrijgbaar is met een hoge korting.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën