Philips Hue verlichting & lampen

We hebben momenteel geen artikelen meer van philips hue, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

Geef je huis nog meer sfeer met een slimme Philips Hue lamp

Met de slimme Philips Hue lamp zal de manier waarop je verlichting gebruikt voorgoed transformeren naar een nieuw level. Het is een compleet verlichtingssysteem waarmee je je lampen op alle mogelijke manieren kunt bedienen en instellen naar jouw smaak. Bij wehkamp zijn de lampen verkrijgbaar in allerlei modellen, vormen en maten. Tussen onze Philips Hue bluetooth lampen vind je altijd een lamp naar jouw smaak.

De Hue Bridge verbindt al je verlichting

Het hart van de slimme verlichting van Philips Hue is de Hue Bridge. Met deze tool verbind en ontgrendel je alle slimme functies van dit inventieve verlichtingssysteem. Je kunt accessoires zoals een bewegingssensor koppelen en overal precies de sfeer creëren die jij wilt. Je stelt eenvoudig timers in en kunt de lampen ook bedienen als je niet thuis bent. Wel zo veilig als je op vakantie bent. Je kunt wel tientallen Philips Hue lichtbronnen aansluiten op één bridge.

Je Philips Hue bluetooth lampen snel en makkelijk bedienen met de apps

Bij wehkamp vind je een breed assortiment aan slimme lampen en accessoires van Philips Hue. Zo vind je bij ons de strakke Philips Hue spotjes, maar ook de mooie Philips Hue plafondlamp en hanglamp. Je vindt altijd een passende lamp voor je woonkamer, de keuken of zelfs je achtertuin. Philips biedt gratis apps om je slimme lampen te bedienen. Iedere app heeft een aparte functie, zoals lichtroutines instellen of je lampen synchroon laten lopen met films, muziek of games. Met de locatiebepaling in de app kom je altijd thuis in een sfeervol verlicht huis.

Gebruik slimme instellingen met Philips Hue lampen met een dimmer

Gebruik je de Philips Hue lampen met een dimmer, dan bedien je eenvoudig de lichtintensiteit van je lampen. Het werkt nog beter dan een normale wandschakelaar met dimmer, omdat je eenvoudig kunt schakelen tussen lichtinstellingen. De dimmer is te monteren, maar je kunt ook een magneetfunctie gebruiken waarbij je de dimmer eenvoudig van de houder haalt en als afstandsbediening gebruikt.

Je lampen precies zo instellen als jij dat wilt

De led lampen van Philips Hue zijn niet alleen slim, maar ook energiezuinig. Standaard geven ze wit licht in verschillende tinten, maar er zijn ook lampen die alle kleuren van de regenboog kunnen produceren. Probeer met je Philips Hue spotjes eenvoudig verschillende kleurencombinaties, helderheden en sfeereffecten, en sla je voorkeursinstellingen handig op.

Kijk snel rond welke lampen uit onze collectie mooi bij jouw inrichting passen. Bij ons zijn er bovendien regelmatig Philips Hue lampen in de aanbieding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.