POP top teaser image

Mr Maria verlichting & lampen

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Een te schattige Mr Maria lamp voor de kinderkamer

Ben je nog op zoek naar een leuke lamp voor de kinderkamer? Zoek niet verder, want wij hebben voor jou de Mr Maria lamp. De Nijntje lamp is misschien wel de beroemdste lamp van dit merk. Mr Maria heeft nog veel meer leuke lampen die de kamer van jouw kleine opvrolijken.

Een nachtlamp van Mr Maria voor de kinderkamer

Vind jouw kleintje het ook eng als je hem of haar ’s avonds in het donker alleen laat? Veel kinderen zijn bang om ’s avonds te gaan slapen. Met een Nijntje lamp van Mr Maria durft je kleine veel meer. Nijntje en haar vriendjes zijn herkenbare figuren uit de prentenboeken die je voorleest. Een lamp in de vorm van de Mr Maria leeuw of een Snuffie lamp voelen daarom meteen vertrouwd aan. Een kind dat weet dat Nijntje bij hem of haar blijft, valt met een gerust hart in slaap.

Richt de babykamer in Nijntje-stijl in

We hebben niet alleen tafellampen zoals de Nijntje lamp van 30 cm. Ook de vloerlampen van Mr Maria staan in de babykamer geweldig. Hou je van de figuren van Dick Bruna? Ga helemaal los en richt de babykamer in Nijntje-stijl in of kies een thema uit een van de Nijntje-boekjes, zoals het circus.

Ook je woonkamer fleurt op van een Mr Maria lamp

Mr Maria Boris is ook van harte welkom in je woonkamer. In een strak en modern interieur zorgen de lampen van Mr Maria voor een knipoog. De verlichting is warm en geeft sfeer. Wie wil er nu niet een avond op de bank zitten in gezelschap van Nijntje? Ook als het licht niet aan is, heb je een echte eyecatcher in je kamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help