Speelgoedvoertuigen

Kleine kinderen houden van voertuigen die bewegen (veel grote kinderen ook trouwens). En daarom spreken auto’s al snel tot de verbeelding. Echte auto’s, maar ook speelgoedauto’s. Zeker als ze een garage in kunnen. In de garages van Vtech en Fisher-Price kan je auto met de lift omhoog en al rondjes draaiend weer naar beneden.

38 Resultaten
Nieuwste collectie

38 Resultaten

Voertuigen

Speelgoed auto’s, bestuurbare auto’s, racebanen en treinen. Kinderen houden van snelle voertuigen en heel veel actie. Bij ons vind je een ruim assortiment aan gave snelheidsmonsters. Je vindt bij ons voertuigen van de bekende merken LEGO, Nikko, Gear2Play, Carerra en nog veel meer.

Speelgoed auto’s

We hebben heel veel leuke speelgoedauto's voor verschillende leeftijden. Het spelen met auto’s wordt natuurlijk nog veel leuker met een speelgoedgarages. Bij ons vind je mooie speelgoedgarages waarin jij jouw auto’s kunt wassen, repareren en parkeren. Houd je meer van hoge snelheden en speel jij liever jouw eigen Grand Prix na, dan past een stoere racebaan het beste bij jou!.

Speelgoedtreinen

Een trein mag natuurlijk niet aan jouw speelgoedcollectie ontbreken. Voor elke leeftijd hebben we een mooi assortiment speelgoedtreinen. Zo hebben we voor de kleintjes speelgoedtreinen van o.a. de bekende merken en personages Woezel & Pip, Thomas de Trein en LEGO Duplo. We hebben duwtreinen, welke kleintjes zelf gemakkelijk kunnen voortbewegen maar, ook treinen die werken op batterij. Beide voertuigen zijn een grote favoriet op de vele verlanglijstjes.

Bestuurbare auto’s, boten en helikopters

Houd je meer van bestuurbare auto's en boten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben heel veel verschillende bestuurbare auto’s en boten van o.a. de populaire merken Nikko, Gear2play en Carrera. Ook hebben we bestuurbare helikopters. Sommige boten en helikopters zijn zelfs multifunctioneel en zijn ook geschikt voor op het ijs en/of op het land.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help